Meceda

Branding

Branding voor jouw positionering

Branding betekent de positionering van jouw bedrijf in het brein van de consument. Het gaat over hoe de klant over jouw bedrijf denkt. Dit kun je beïnvloeden met branding. Door de juiste strategie te kiezen, de vormgeving te stroomlijnen met wat je als bedrijf wilt uitstralen en een logo en huisstijl die overal te herkennen zijn.

Logo & huisstijl

Verhoog de herkenbaarheid van je merk en onderscheid je van de concurrent met een uniek logo.

Vormgeving

Met een professionele uitstraling en vorm en beeld laat je niet alleen zien wie je bent, maar onderscheid je je ook van de concurrent.

Branding strategie

Alles wat je doet en zegt als bedrijf valt onder branding. Het is het DNA van jouw bedrijf. Zorg dat mensen je merk gaan herkennen.

Website laten maken (SEO) Groningen door Jan-Paul Steggerda & Dagmar Post

Positionering

voor een sterke branding

Welke uitstraling past bij jouw bedrijf? Voor de positionering laten wij ons altijd leiden door de ‘why’ van jouw organisatie. Met een sterke positionering en branding zorg jij ervoor dat jouw bedrijf op een positieve manier in het brein van de doelgroep terecht komt. Het gevolg? Merkloyaliteit en hogere conversie.  

Waar kijken we naar?

Onze positioneringsspecialisten nemen jouw bedrijf onder de loep en samen bouwen we aan een sterke branding. 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208Samenwerking? We love it!

Specialist in positionering

Wij zijn jouw externe marketingbureau. We werken niet voor jou, maar met jou. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Want wie kent jouw doelgroep beter dan jij zelf? Wij leren jouw bedrijf en de doelgroep kennen door wat jij daarover vertelt. Vervolgens gaan we aan de slag om de branding af te stellen op jouw doelgroep.

Komt mijn branding goed over op de klant?

Waar het bij branding vaak mis gaat is dat er wordt gedacht vanuit de organisatie en niet vanuit de doelgroep. Daarom worden er vaak een logo en huisstijl ontworpen die jij wel mooi vindt, maar die niet aansluit bij de doelgroep. Daarom maken wij niet dat wat jij mooi vindt, maar wat je doelgroep mooi vindt.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.