Meceda

Logo & Huisstijl

Jij wilt de herkenbaarheid van jouw merk verhogen en je onderscheiden van de concurrent. Met een uniek logo en huisstijl laat je de kernwaarden en primaire essentie van je organisatie zien. Wij laten de ‘why’ van jouw bedrijf zo helder en authentiek mogelijk overkomen.

Leg samen met ons de basis voor een uniek ontwerp voor jouw logo en huisstijl.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Tijd voor een nieuwe bedrijfsuitstraling!

Jouw unieke logo en huisstijl laten ontwerpen

Elk logo moet uniek zijn en een boodschap overbrengen. Een logo mag het bedrijf niet beschrijven, maar is een symbool van het bedrijf doet. Een logo moet vooral herkenbaar zijn en een symbolische essentie hebben van wat jouw bedrijf vertegenwoordigd. Het logo is onderdeel van de grotere boodschap waaruit de huisstijl bestaat.

De huisstijl bestaat uit briefpapier, advertenties, buitenreclame, brochures en zelfs de manier waarop iemand de telefoon opneemt. Al deze dingen bepalen je identiteit. Een consistent en consequent gebruik van je huisstijl op alle mogelijke momenten zorgt voor een grotere herkenbaarheid en een krachtig merk. Wil jij ook herkend worden?

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208

Samenwerking? We love it!

Branding met je logo en huisstijl

Wij willen de kernwaarden van jouw bedrijf overbrengen. Daarvoor moeten we jou en jouw bedrijf eerst goed leren kennen. We horen ook graag welke ideeën je zelf hebt. Daarom plannen we altijd eerst een uitgebreide intake en brainstormsessie. Zo leggen we de basis voor een uniek ontwerp voor jouw logo en huisstijl.

De voordelen van teamwork:

Meceda is een full-service marketingbureau wat inhoudt dat we alle marketingspecialisaties onder een dak hebben. Dat is voor jou makkelijk, omdat je dan niet voor alle marketingactiviteiten aparte bedrijven hoeft in te schakelen. Maar het is voor ons ook makkelijk omdat wij gebruik kunnen maken van elkaars specialisme, zoals de webdesigner die samenwerkt met de copywriter om een goed presterende website te maken.

Ja zeker. Het maakt ons niet uit in welke branche je zit en hoe ingewikkeld dat misschien is. Heb je weleens gehoord van het reinigen van automatische transmissies, de Curly Girl methode of elektrische doorstromers? Wij eerst ook niet, maar onderhand weten wij er al het een en ander van. Kennen we jouw branche niet, dan verdiepen we ons daarin en binnen de kortste keren praten we zo met je mee over geschikte motorolie, wanneer een zwangerschapsecho gemaakt moet worden en de juiste doorstromer voor de badkamer.

Wij willen altijd transparant zijn. Dat doen we door de resultaten van bijvoorbeeld jouw nieuwe website of Google Ads campagne met je te delen.

Wat ons anders maakt, is dat we niet klakkeloos doen wat jij wilt. Dat werkt namelijk niet, anders had je ons niet nodig. Dat kan best lastig voor je zijn. We leveren wel eens iets op waar je helemaal niet om hebt gevraagd. Puur om je een spiegel voor te houden. Om je te laten inzien dat datgene wat je wilt, niet werkt. Daarna gaan we ervoor zorgen dat je boodschap en je ambitie overeenkomen met je uitstraling.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.