Meceda

Onrust

Website laten bouwen en professionele huisstijl

Voor het betere buitenleven ga je naar Onrust in Nieuw-Buinen. Onrust is de vakhandel voor kleine en grote klussen. Van zitmaaiers tot handgereedschap en bedrijfskleding tot jachtbenodigdheden.

Onrust in Nieuw-Buinen is gespecialiseerd in het buitenleven. Het assortiment is enorm en gaat van grasmaaiers tot gereedschappen voor de verhuur en beregening tot het bedrukken van bedrijfskleding. Service is bij Onrust een van de belangrijkste kernwaarden. Zo heeft het bedrijf een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie van de machines en gereedschappen, een kledingservice voor het bedrukken en passen van bedrijfskleding en het bedrijf kan zelfs de levering en installatie regelen.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Dit project in het kort

De opdracht

Onrust mocht van top tot teen aangepakt worden. Nou, als iemand dat tegen ons zegt beginnen onze hersens direct te ratelen en onze handen te prikkelen om aan de slag te gaan. Onrust kon wel een upgrade gebruiken. Van het logo en de huisstijl tot een compleet nieuwe website met webshop. Het doel: kom naar de winkel, hier wil je naartoe!

Maar ook de communicatie via social media en de nieuwsbrieven voor klanten konden wel een kritische blik en wat hulp van onze marketingexperts gebruiken. Wij zijn aan de slag gegaan!

Het resultaat

Een website met alles erop en eraan, een webshop voor bedrijfskleding en een logo en huisstijl anno 2021. Niet alleen Onrust is blij met het resultaat, ook wij zijn trots op dit project. Als externe marketingafdeling op afstand zijn we blij dat we nog een hele tijd mogen samenwerken met dit mooie bedrijf.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing


Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.