Meceda

The Proof

Website laten bouwen met een professionele webshop

In het hart van de bruisende stad Groningen vind je The Proof. Een kapper met alle specialisaties in huis om krullen, lange lokken of een korte coupe te knippen en te kleuren. De salon staat bekend om duurzaamheid. De producten, zoals de haarverf en shampoos zijn duurzaam, bevatten geen ammonia en geen sulfaten, parabenen en siliconen.

Ook is er nagedacht over een duurzame inrichting van de salon door verwarming met infraroodpanelen en gebruik van papieren handdoeken. De specialisten bij The Proof zijn expert in kleuren en knippen!

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Dit project in het kort

De opdracht

De website van The Proof was niet meer van deze tijd. Onoverzichtelijke pagina’s, weinig mogelijkheden tot uitbreiding van de website en slechte vindbaarheid maakten dat Ellen van The Proof wel toe was aan een nieuwe website. Aan ons de opdracht om een SEO vriendelijke website te bouwen die ook gebruiksvriendelijk is op de mobiel.

Het resultaat

We hebben voor The Proof een volledig nieuwe website gebouwd waar je de weg nooit kwijt kunt raken en teksten geschreven die je meteen tot actie aansporen. Daarnaast is de website voorzien van een uitgebreide webshop, waar de producten van de salon zijn te bestellen. 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing


Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.