Meceda

Content marketing bureau

Content marketing bureau in Drenthe

Wil jij je doelgroep optimaal bedienen? Niet alleen door je zorgvuldig samengestelde productenaanbod en onderscheidende dienstverlening, maar ook met content marketing zorg jij voor binding met de doelgroep. Wij zijn jouw content marketing bureau die je helpen je doelgroep te bereiken en maximale resultaten te behalen uit je online marketing.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Jouw website vindbaar
Wat is content marketing?

Content marketing is de overkoepelende term voor alle activiteiten die gericht zijn op het creëren van content en het verspreiden hiervan. Het doel is om de juiste doelgroep aan jouw merk te binden.

Content bestaat uit alle uitingen waarmee je informatie overdraagt aan de doelgroep. Je kunt denken aan de teksten op je website, maar ook afbeeldingen, video’s, blogartikelen of downloads zijn vormen van content.

De content die je creëert kan verspreid worden via je website, maar ook via andere kanalen, zoals social media.

Content marketing bureau

Met content marketing kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan door onderzoek te doen, content te creëren en deze te verspreiden via de juiste kanalen op het juiste moment. Als je daar als ondernemer voldoende tijd voor hebt en je vindt het leuk, wie zijn wij dan om het af te raden. Maar als je net als vele ondernemers helemaal geen tijd hebt om aan je content te werken, zijn wij er voor je!

Onze content creators gaan graag voor je aan de slag om content te creëren waarmee jij je bedrijfsresultaten vergroot.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208Samenwerking? We love it!

Hét content marketing bureau voor jou!

Wij bij Meceda zijn specialist in content marketing. Ons team van content marketeers en copywriters creëren samen met jou dé content waarmee je je doelgroep bereikt, leads genereert en resultaat vergroot.

De voordelen van samenwerken:

Content marketing is meer dan alleen het communiceren van jouw beschikbare diensten of producten. Het gaat bij content marketing om het binden van jouw doelgroep aan de organisatie. Dit doe je door middel van relevante informatieve content van hoge kwaliteit.

Het doel van content marketing is om potentiële klanten aan te trekken en deze klanten te binden aan de organisatie. Oftewel, in luxe termen van de marketingwereld: om van een prospect een klant te maken en van een klant een ambassadeur. De activiteiten die je rondom content marketing uitvoert zullen er dan ook op gericht moeten zijn een potentiële klant te verleiden de volgende stap in de customer journey te zetten.

Content marketing brengt gigantisch veel voordelen met zich mee. Deze zijn op directe en indirecte wijze merkbaar. Een aantal van de belangrijkste voordelen van content marketing zijn: je houdt je klanten op de hoogte, je bouwt relaties op, je wordt sneller en makkelijker ontdekt door nieuwe klanten en je verhoogt je inkomsten. Dit zijn natuurlijk maar een paar van de voordelen.

Doordat wij in de huidige maatschappij op een dagelijkse basis steeds meer informatie over ons heen krijgen, is het onmogelijk om vandaag de dag nog alles te lezen en mee te krijgen. Daardoor zijn consumenten tegenwoordig steeds selectiever. Daarnaast is het opvallend dat consumenten vandaag de dag vaker op zoek zijn naar merken die een verhaal vertellen. Het is daarom van groot belang om met behulp van content marketing een authentiek verhaal te vertellen, met relevante en interessante informatie. 

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.