Meceda

Koppelingen

Deze pagina is nog in aanbouw

Het was hoog tijd voor een nieuwe website en we zijn zo blij met het resultaat dat we niet konden wachten om hem te laten zien aan het grote publiek. Maar in al ons enthousiasme zijn we er nog niet aan toegekomen om op deze pagina te vertellen wat we doen. We zetten alles op alles om deze pagina zo snel mogelijk af te maken om jou niet langer in spanning te houden. Kun je niet wachten? Bel ons dan voor een afspraak, dan vertellen we je het direct!

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Sstt! Niet doorvertellen hoor

"

Koppelingen

"

is nog in ontwikkeling

We vermoeden dat je over de eerste alinea heen hebt gescrold, dus daarom noemen we het hier nog een keer: deze pagina is nog in ontwikkeling en daarom zal je hier weinig lezen over wat wij doen voor dit onderwerp. Maar niet getreurd, terwijl jij dit aan het lezen bent hebben wij alweer een alinea geschreven, dus de volgende keer dat je kijkt is de kans groot dat je hier vindt wat wij doen voor dit onderwerp.

Wil je nu direct weten wat wij voor je kunnen doen? Bel ons!

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing


Samenwerking? We love it!

Teamwork voor jouw marketingdoelen!

Wij zijn jouw externe marketingafdeling. We vinden korte lijntjes heel belangrijk. Daarom zijn onze specialisten altijd direct te benaderen. Ze weten wie je bent, wat je doelen zijn en wat je van hen verwacht. Als je bij ons komt starten we met een intake waarin jij je hart kunt luchten en is het onze rol om te luisteren naar wat je wilt. Daarna gaan we van die info een samenhangend geheel maken. Of je nu een nieuwe website wilt, een compleet nieuwe huisstijl of beter wilt scoren op Google.

De voordelen van samenwerken:

 

Meceda is een full-service marketingbureau wat inhoudt dat we alle marketingspecialisaties onder een dak hebben. Dat is voor jou makkelijk, omdat je dan niet voor alle marketingactiviteiten aparte bedrijven hoeft in te schakelen. Maar het is voor ons ook makkelijk omdat wij gebruik kunnen maken van elkaars specialisme, zoals de webdesigner die samenwerkt met de copywriter om een goed presterende website te maken.

Ja zeker. Het maakt ons niet uit in welke branche je zit en hoe ingewikkeld dat misschien is. Heb je weleens gehoord van het reinigen van automatische transmissies, de Curly Girl methode of elektrische doorstromers? Wij eerst ook niet, maar onderhand weten wij er al het een en ander van. Kennen we jouw branche niet, dan verdiepen we ons daarin en binnen de kortste keren praten we zo met je mee over geschikte motorolie, wanneer een zwangerschapsecho gemaakt moet worden en de juiste doorstromer voor de badkamer.

Wij willen altijd transparant zijn. Dat doen we door de resultaten van bijvoorbeeld jouw nieuwe website of Google Ads campagne met je te delen.

Wat ons anders maakt, is dat we niet klakkeloos doen wat jij wilt. Dat werkt namelijk niet, anders had je ons niet nodig. Dat kan best lastig voor je zijn. We leveren wel eens iets op waar je helemaal niet om hebt gevraagd. Puur om je een spiegel voor te houden. Om je te laten inzien dat datgene wat je wilt, niet werkt. Daarna gaan we ervoor zorgen dat je boodschap en je ambitie overeenkomen met je uitstraling.

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.