Meceda

Full service marketing bureau

Wil jij meer halen uit jouw bedrijf? Grote kans dat er op het gebied van marketing nog veel winst te behalen valt! Iedereen is altijd en overal online. Niet zo gek dus dat je als ondernemer voor lastige keuzes komt te staan, want waar doe je goed aan? Zet je wel de juiste tools in en hebben deze wel het gewenste effect? Komt je boodschap wel over en bereik je de doelgroep überhaupt wel? Ons full service marketing bureau zorgt ervoor dat jouw bedrijf de meest effectieve tools op een rendabele manier gaat inzetten.

Marketing afdeling extern

Wij zijn jouw externe marketingafdeling. We doen alles wat jij nodig hebt. Daarmee geven we jou en je medewerkers gemak en rust.

Online marketing

Om online resultaten te boeken, is succesvolle online marketing belangrijk en dat valt of staat met een goede strategie. We gaan aan de slag met jouw online marketing.

Zoekmachine marketing

Wil je meer traffic op je website? Dan is het belangrijk dat je goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Wij zorgen dat jij goed vindbaar bent!

Content marketing

Content marketing bestaat uit het verzamelen en creëren van relevante content zoals schrijven van goede teksten en het maken van foto's.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Het marketing bureau

waar je op kunt vertrouwen

Ons full service marketing bureau zorgt voor marketing en communicatie die uit het hart van jouw onderneming komt. Als ondernemer, CEO of manager van je bedrijf moet je tegenwoordig bijna een professor in de marketing en communicatie zijn om alle ontwikkelingen bij te houden. En dat bijhouden kost tijd en tijd is schaars.

De voordelen van marketing uitbesteden:

Onze kanjers staan klaar om je uit de brand te helpen op het gebied van marketing. Onze webdesigners, SEO-specialisten en Google experts wachten op je!

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208Samenwerking? We love it!

Full service marketing bureau voor jou!

Wij zijn jouw full service marketing bureau. We werken niet voor jou, maar met jou. Onze specialisten kunnen jouw specialisme goed gebruiken, want jij begrijpt het best hoe jouw doelgroep in elkaar steekt. Wij leren jouw bedrijf en de doelgroep kennen door wat jij daarover vertelt. Vervolgens gaan we aan de slag om de behoeften van die doelgroep in te vullen, want alleen zo word je gevonden.

Ja, dat kunnen we doen. Een marketingstrategie is een belangrijk uitgangspunt voor je marketingacties. Met een strategie bepaal je je doelen op de korte en lange termijn. Dit maakt het maken van keuzes voor de kanalen en communicatie makkelijker. Bij het bepalen van de marketingstrategie kijken we ook naar de doelgroep en hoe we die op effectieve manier bereiken.

Zeker, we kunnen alle marketingwerkzaamheden uit handen nemen, maar we zijn er ook voor je als je tijdelijk extra mankracht nodig hebt of als je de expertise van onze specialist nodig hebt. Doordat we altijd korte lijntjes houden, heb je het gevoel alsof we gewoon bij je op kantoor zitten.

Voor sommige marketingacties is het moeilijk om te zien wat het daadwerkelijke resultaat is geweest van de actie en kom je er niet achter of het rendabel is. Voor online marketingacties hebben wij systemen waarmee we het resultaat in cijfers kunnen weergeven.

Simpel, het betekent dat we alle marketingdisciplines onder één dak hebben, of in ieder geval aanbieden. Zo kun je bij ons terecht voor een marketingstrategie, bouwen we een website voor je, schrijven we de teksten op de website en maken we een flyer om je bedrijf te promoten.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.