Meceda

Wij zijn jouw externe marketingafdeling​

Tijd om je marketing uit te besteden?

Je eigen marketingafdeling, maar dan op afstand. Dat klinkt toch luxe? Dat doen we voor jou! We zijn een full service marketingbureau dat al jouw marketingwerk uit handen neemt. We hebben verschillende specialisaties onder één dak zodat we zo’n beetje alle marketingwerkzaamheden voor je kunnen doen.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Kijk, dat is nog eens makkelijk!

Marketingafdeling op afstand

Vanaf nu heb jij je eigen marketingafdeling op afstand. Die doet alles wat je nodig hebt. Al onze specialisten zijn direct te benaderen voor vragen, problemen en opdrachten. Ze weten wie je bent, wat je doelen zijn en wat je van hen verwacht. Ze storten zich vol passie in de marketing voor jouw organisatie. Zij hebben maar één doel: groei realiseren voor jou.

Meceda geeft jou en je medewerkers gemak en heel veel rust. Als klant bepaal jij wat we voor je doen, en wij doen dat met plezier.

Dé externe marketingafdeling op afstand

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208

Samenwerking? We love it!

Je eigen marketing team, op afstand!

Ook als je een eigen marketingmedewerker of marketingteam hebt, ben je bij Meceda aan het juiste adres. Heb je een groot project, is er iemand ziek of kom je handen of deskundigheid tekort? Een telefoontje is genoeg om dat extra werk geregeld te krijgen. We werken graag samen met jouw team en zetten onze schouders eronder. Hoe handig kan het zijn? Meceda maakt marketing makkelijk.

Alles wordt voor je geregeld. Bovendien ben je volkomen vrij. Je hebt één dag opzegtermijn. Niemand heeft iets aan een ontevreden klant. Dus mocht je genoeg van ons hebben, dan leveren we alles wat we voor je hebben gemaakt, netjes weer in en ben je vrij om te gaan. (En als je dan een jaar later weer terugkomt, wat we stiekem verwachten, ben je opnieuw van harte welkom.)

Ja zeker. Het maakt ons niet uit in welke branche je zit en hoe ingewikkeld dat misschien is. Heb je weleens gehoord van het reinigen van automatische transmissies, de Curly Girl methode of elektrische doorstromers? Wij eerst ook niet, maar onderhand weten wij er al het een en ander van. Kennen we jouw branche niet, dan verdiepen we ons daarin en binnen de kortste keren praten we zo met je mee over geschikte motorolie, wanneer een zwangerschapsecho gemaakt moet worden en de juiste doorstromer voor de badkamer.

Wij willen altijd transparant zijn. Dat doen we door de resultaten van bijvoorbeeld jouw nieuwe website of Google Ads campagne met je te delen.

Wat ons anders maakt, is dat we niet klakkeloos doen wat jij wilt. Dat werkt namelijk niet, anders had je ons niet nodig. Dat kan best lastig voor je zijn. We leveren wel eens iets op waar je helemaal niet om hebt gevraagd. Puur om je een spiegel voor te houden. Om je te laten inzien dat datgene wat je wilt, niet werkt. Daarna gaan we ervoor zorgen dat je boodschap en je ambitie overeenkomen met je uitstraling.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.