Meceda

Nieuws

Lees meer over wat wij doen

Als ons team één ding kan, dan is het wel content schrijven. Wil je graag weten wat wij je te vertellen hebben, of ben je op zoek naar de laatste tips & tricks omtrent online marketing, websites, WordPress of e-commerce? Dan heb je de juiste pagina gevonden. 

Wat is SEO
SEO
Erik Davids

Wat is SEO en hoe pas je SEO toe

SEO, of  voluit geschreven Search Engine Optimization en vertaalt naar het Nederlands hebben we het over zoekmachine optimalisatie. Het is een verzamelnaam voor alle onderdelen die de

Lees verder »
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing


Samenwerking? We love it!

Teamwork voor jouw marketingdoelen!

Wij zijn jouw externe marketingafdeling. We vinden korte lijntjes heel belangrijk. Daarom zijn onze specialisten altijd direct te benaderen. Ze weten wie je bent, wat je doelen zijn en wat je van hen verwacht. Als je bij ons komt starten we met een intake waarin jij je hart kunt luchten en is het onze rol om te luisteren naar wat je wilt. Daarna gaan we van die info een samenhangend geheel maken. Of je nu een nieuwe website wilt, een compleet nieuwe huisstijl of beter wilt scoren op Google.

De voordelen van samenwerken:

 

Meceda is een full-service marketingbureau wat inhoudt dat we alle marketingspecialisaties onder een dak hebben. Dat is voor jou makkelijk, omdat je dan niet voor alle marketingactiviteiten aparte bedrijven hoeft in te schakelen. Maar het is voor ons ook makkelijk omdat wij gebruik kunnen maken van elkaars specialisme, zoals de webdesigner die samenwerkt met de copywriter om een goed presterende website te maken.

Ja zeker. Het maakt ons niet uit in welke branche je zit en hoe ingewikkeld dat misschien is. Heb je weleens gehoord van het reinigen van automatische transmissies, de Curly Girl methode of elektrische doorstromers? Wij eerst ook niet, maar onderhand weten wij er al het een en ander van. Kennen we jouw branche niet, dan verdiepen we ons daarin en binnen de kortste keren praten we zo met je mee over geschikte motorolie, wanneer een zwangerschapsecho gemaakt moet worden en de juiste doorstromer voor de badkamer.

Wij willen altijd transparant zijn. Dat doen we door de resultaten van bijvoorbeeld jouw nieuwe website of Google Ads campagne met je te delen.

Wat ons anders maakt, is dat we niet klakkeloos doen wat jij wilt. Dat werkt namelijk niet, anders had je ons niet nodig. Dat kan best lastig voor je zijn. We leveren wel eens iets op waar je helemaal niet om hebt gevraagd. Puur om je een spiegel voor te houden. Om je te laten inzien dat datgene wat je wilt, niet werkt. Daarna gaan we ervoor zorgen dat je boodschap en je ambitie overeenkomen met je uitstraling.

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.