Meceda

Online marketing

Online marketingstrategie

Jij wilt online resultaten boeken. Daarvoor heb je succesvolle marketing online nodig en dat valt of staat met een goede strategie. De doelgroep die je wilt bereiken vind je niet meer via één kanaal. Daarom moet je de stappen die jouw doelgroep zet tot ze besluiten om zaken met jou te doen goed analyseren en ervoor zorgen dat hij met een goed verhaal aanwezig hebt op het juiste moment.

Samen met jouw leggen we de basis voor jouw online marketingstrategie.

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Jouw online
marketingstrategie

Samen met jou gaan we aan de slag met het analyseren van de customer journey van jouw doelgroep en bepalen we de doelen die je wilt bereiken met jouw online marketingstrategie. We kunnen je helpen met oneindig veel uitdagingen zoals:

 

Met ons team van specialisten op het gebied van marketing helpen we zzp’ers en mkb’ers met hun strategie voor online marketing. Zit jij straks ook bij ons aan tafel?

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208Samenwerking? We love it!

Teamwork voor jouw online marketingstrategie

Wij zijn jouw marketingteam op afstand. Wij vinden korte lijntjes heel belangrijk. Daarom zijn onze specialisten altijd direct te benaderen. Ze weten wie je bent, wat je doelen zijn en wat je van hen verwacht. Als je bij ons komt starten we met een intake waarin jij je hart kunt luchten en is het onze rol om te luisteren naar wat jij wilt. Daarna gaan we van die info een samenhangend geheel maken.

De voordelen van samenwerken:

 

Kortgezegd is een online marketingstrategie hetzelfde als een ‘normale’ strategie alleen dan toegespitst op de online activiteiten en online kanalen die je gebruikt. Met een online marketingstrategie bepaal je de lange termijn doelstelling voor jouw online marketing, de manier van het inzetten van de online kanalen en de middelen die daarvoor nodig zijn.

Als je aan de slag gaat met online marketing, krijg je van alles op je af en moet je ontzettend veel keuzes maken. Hoe ziet je website eruit? Welke social media kanalen ga je inzetten? Hoe verstuur je een nieuwsbrief? Zonder een online marketingstrategie maak je het jezelf erg moeilijk bij het maken van die keuzes. Door de strategie te bepalen maak je duidelijk wat je wilt bereiken en maak je keuzes die helpen om het doel te bereiken.

 

We zouden onszelf in de vingers snijden als we hier haarfijn uitleggen hoe het precies werkt, al zou je ons dan waarschijnlijk nog steeds wel nodig hebben.

Via een 7-stappenplan kun jij de basis neerzetten voor jou online marketing.

Stap 1: evalueer je eigen onderneming
Stap 2: stel heldere doelen
Stap 3: bepaal je doelgroep
Stap 4: onderzoek je concurrenten
Stap 5: vind de juiste kanalen
Stap 6: stel een plan op
Stap 7: het houd nooit op! Blijf ontwikkelen en bijstellen

Wij lopen samen met jou het 7-stappenplan door. Daarna bepalen we wat voor jou een goede strategie is en gaan we aan de slag met het inrichten van jouw online marketing. In het hele proces blijf jij betrokken. We vinden het belangrijk dat jij ook het gevoel hebt dat je echt een bijdrage kunt leveren aan het proces. Maar wil je helemaal niet meebeslissen en geef je de regie graag uit handen? Dat kunnen we ook! Dan gaan we zelfstandig aan de slag en laten we jou het eindresultaat zien.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.