Meceda

Strippenkaart

Marketing At Your Service!

Wil jij niet vastzitten aan een abonnement, maar vind je het wel fijn om zo nu en dan wat ondersteuning te krijgen voor je website of vormgeving? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de Meceda strippenkaart! Jij vraagt, wij voeren uit. Marketing At Your Service!

Online Marketingbureau (SEO) Groningen door Jan-Paul Steggerda, Dagmar Post & Dennis Eising

Externe marketingafdeling

Als ondernemer of manager van je bedrijf moet je tegenwoordig bijna een professor in de marketing en communicatie zijn om alle ontwikkelingen bij te houden. En dat bijhouden kost tijd en tijd is kostbaar en schaars.

Met de strippenkaart heb jij een externe marketingafdeling achter de hand die je kunt inzetten wanneer jij er niet uitkomt, het te druk hebt of een paar extra ogen nodig hebt. Zo kun je de marketing van jouw bedrijf zelf in de hand houden en kun je het over de schutting gooien wanneer jij wilt. Zo houd jij de focus op je core business en zorgen wij voor de marketing!

Flexibel inzetbare uren

Wij bieden al onze klanten een abonnement aan voor een vast aantal uren per maand. Die uren zetten we proactief in om voor jouw website aan de slag te gaan. Maar wil je niet vastzitten dan deze maandelijkse kosten en wil je dat we alleen iets voor je doen als jij dat vraagt, dan is onze strippenkaart perfect.

Wat kunnen we allemaal voor je doen?

Kortom, al onze diensten zijn dus flexibel af te nemen door jou!
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208

De voordelen
Wat heb jij aan de strippenkaart?

Koop je bij ons een strippenkaart, dan kan je die uren binnen een bepaalde periode helemaal flexibel inzetten. Zo heb je altijd een stel marketingprofessionals achter de hand en geen financiële verrassingen! Je hebt altijd inzicht in de uren die je nog vrij kunt besteden. Wil je ons aan het werk zetten? Wij zijn At Your Service!

Tarieven van de strippenkaart

5 uur
At your service

Geldigheid: 3 maanden

€ 450,-

10 uur
At your service

Geldigheid: 6 maanden

€ 895,-

20 uur
At your service

Geldigheid: 12 maanden

€ 1695,-

Laten we jouw marketing weer makkelijk maken!

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.