Meceda

Vacature: Ervaren front-end webdesigner (WordPress/Elementor)

Hé Webdesigner, kom jij ons team versterken?

Word jij dolgelukkig van een gebruiksvriendelijke website en een aantrekkelijke interface? En vind je het reuze interessant om zelf de mooiste designs te bouwen? Zoek dan niet verder! Wij hebben dé functie voor jou. Voor ons snelgroeiende bedrijf zijn we op zoek naar een ervaren front-end webdesigner.

Wat ga je bij ons doen?

Bij Meceda krijg je veel verantwoordelijkheden in de uitvoering van uitdagende opdrachten. Van het ontwerp en de uitvoering van creatieve, gebruikersvriendelijke en conversie verhogende websites en webshops tot SEO-optimalisatie van bestaande websites. Je houdt je bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de websites, het vullen met content en het onderhouden

Wat vragen we van je?

Wat bieden we jou?

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Wie is Meceda?

Meceda is een jong en snelgroeiend full-service marketingbureau, dat zich met name richt op het MKB. Bij Meceda werk je voor een brede range aan klanten variërend in omvang en in diverse branches. Dit zorgt voor een uitdagende omgeving met een grote diversiteit aan opdrachten. Het bedrijf is ambitieus, zit behoorlijk in de lift en biedt daardoor veel kansen voor jou. Omdat we alle marketingdisciplines in huis hebben, werken we veel met elkaar samen en bieden we onze klanten een totaalpakket op het gebied van marketing.

Word jij hier onderdeel van?

Solliciteer vandaag nog!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Stuur je cv en motivatiebrief vandaag nog naar [email protected].
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jan-Paul Steggerda of Erik Davids via 085-3030208.

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.