Meceda

Vacature: Social Media Marketeer (in wording)

Werken met Social Media? Vind hier je baan!

Hé jij! Is social media je passie en ben je er het liefst de hele dag mee bezig? Lijkt het je geweldig om een eigen social media-afdeling te runnen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Wij zoeken een Social Media Marketeer die zelfstandig onze social media-afdeling naar een hoger niveau kan brengen.

Wat ga je bij ons doen?

Waar ben je goed in?

Heb je nog geen ruime ervaring op het gebied van social media? Ook dan mag je reageren op deze veelzijdige functie. Zolang je de drive en ambitie hebt om je te verdiepen in social media!

Wat bieden wij?

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Website laten maken (SEO) Groningen door Jan-Paul Steggerda & Dagmar Post
Online Marketingbureau (SEO) Groningen door Jan-Paul Steggerda, Dagmar Post & Dennis Eising

Wie is Meceda?

Meceda is een jong en snelgroeiend full-service marketingbureau. Bij Meceda werk je voor een brede range aan klanten variërend in omvang en in diverse branches. Dit zorgt voor een uitdagende omgeving met een grote diversiteit aan opdrachten. Het bedrijf is ambitieus, zit behoorlijk in de lift en biedt daardoor veel kansen voor jou. Omdat we alle marketingdisciplines in huis hebben, werken we veel met elkaar samen en bieden we onze klanten een totaalpakket op het gebied van marketing.

Solliciteer vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je cv en motivatiebrief naar support@meceda.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jan-Paul Steggerda via 06-22929873.
Donker & lichte modus