Meceda

Webdesign

Webdesign laten maken door de professional

Indruk op je klanten maken doe je met een webdesign die er niet alleen mooi uitziet, maar ook technisch goed in elkaar zit. Bij Meceda bouwen we de website die werkt voor jouw klanten en goed vindbaar is voor nieuwe leads. We kunnen alles bouwen, van een one pager tot een uitgebreide webshop en alles daar tussenin. We bouwen voor jou een website die staat als een huis!

Nieuwe website

Is jouw website sterk verouderd, klopt de inhoud niet meer of heb je nog helemaal geen website? Dan bouwen we voor jou een nieuwe website, helemaal vanaf 0.

Website restyle

Is jouw website nog niet aan vervanging toe, maar zijn er onderdelen die niet meer goed werken? Dan doen we een restyle van jouw website.

Webshop

Met een webshop hoef je de deuren van de winkel nooit meer te sluiten! Je bent 24/7 bereikbaar. Wij bouwen een webshop die werkt voor jouw klanten.

Beveiliging

Met ons beveiligingspakket heb je een set aan maatregelen om ervoor te zorgen dat je website optimaal beschermd is tegen cyberaanvallen en hackers.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Een geschikte website
laten bouwen door Meceda

Wie ben je en waarom moet men bij jou zijn? Wat is je onderscheidend vermogen? Samen met jou bouwen we een website die werkt voor jouw klanten. Beter vindbaar, modern en interactief, geschikt voor alle devices en technisch goed in elkaar gezet. Laat dat maar aan de webdesigners van Meceda over.

Voor een professioneel webdesign ga je naar Meceda:

Onze webdesigners staan iedere dag weer voor hete vuren om de beste presterende websites te bouwen. Dat kunnen we ook voor jou doen!

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

support@meceda.nl

Bel ons direct

+31 85 303 0208

Samenwerking? We love it!

Professioneel webdesign laten maken

De website bouwen we voor jouw klanten. Jij kent de klant als geen ander en daarom hebben we jou nodig! Daarom betrekken we je in het hele proces, zodat je weet wat we aan het doen zijn en je makkelijk feedback kunt geven.
Vind je het helemaal niets? Dan zijn wij de beroerdste niet en maken we wat anders waar je wel blij van wordt.

De voordelen van teamwork:

Dit doen we met zoekmachine marketing. Dit omvat zowel zoekmachine optimalisatie (SEO) als zoekmachine adverteren (SEA). Het is een combinatie van alle werkzaamheden die gedaan worden om een website zo goed mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google.
Die werkzaamheden bestaan uit SEO-copywriting en het optimaliseren van jouw website zodat deze goed gevonden wordt door zoekmachines.

Dat kun je zeker. We bouwen onze websites in WordPress, een van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld. Daar voegen we Elementor Pro aan toe. Hiermee kun jij zonder al te veel kennis van webdesign zelf kleine aanpassingen doen, zoals het toevoegen van een blogartikel, het veranderen van een afbeelding of een teamlid toevoegen. 

Ja, dat regelen wij. Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd in de lucht blijft en dat alles op de website werkt zoals dat zou moeten, kun je bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten voor het technische beheer van de website. We voeren dan updates uit en lossen eventuele storingen direct op.

Deze vraag is niet met een simpel antwoord te beantwoorden. De investering voor een nieuwe website is afhankelijk van de grootte en de gewenste functionaliteiten. We bespreken tijdens het kennismakingsgesprek wat je wensen zijn en maken op basis daarvan een offerte. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Houd er in ieder geval rekening mee dat je met duizend euro niet klaar bent.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda
Donker & lichte modus