Meceda

Nieuwe webshop

Professionele webshop laten maken

Met een webshop hoef je de deuren van je winkel nooit meer te sluiten! Je bent 24/7 bereikbaar voor klanten. Van een kleine webshop met een paar producten tot een uitgebreide online shop met duizenden producten en alles daartussenin. Webshop laten maken? Wij bouwen een webshop die werkt voor jouw klanten!

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Maatwerk webshop
Laten maken

We kunnen verschillende soorten webshops maken. Wil je dat alleen mensen met een inlogcode toegang hebben tot de webshop? Of wil je een kleine webshop naast je winkel die je gemakkelijk zelf kunt bijhouden? Of ga je voor een uitgebreide e-commerce shop? Wij kunnen het allemaal!

Voor een professionele webshop ga je naar Meceda

Onze webshopspecialisten zijn altijd druk in de weer met het bouwen van gebruiksvriendelijke en interactieve webshops. Ze staan te trappelen om jou te helpen!

Dennis Eising - Webdeveloper bij Meceda

Of mail ons

support@meceda.nl

Bel ons direct

+31 85 303 0208

Samenwerken? We love it!

Webshop laten maken met WooCommerce

Onze websites bouwen we met WordPress en onze webshops met WooCommerce. Deze CMS-systemen zijn wereldwijd het meest gebruikt en dat is niet zonder reden. Zonder al te veel technische kennis kun je zelf aan de slag om de webshop bij te houden, maar ook is het mogelijk om dit volledig te automatiseren. Een systeem met brede inzetbaarheid dus!

We hebben jou nodig! 

We hebben jou nodig, want hoe zouden we een webshop kunnen bouwen zonder jouw input? Jij kunt ons meer vertellen over de doelgroep en jij hebt de kennis in huis over de producten die je aan wilt bieden in de webshop. Je kunt ervoor kiezen om ons te voorzien van alle informatie en bestanden. Dan zorgen wij dat de webshop die we opleveren kant-en-klaar is om direct te gebruiken. Wil je zelf wat doen? Dan nodigen we je een middag uit bij ons op kantoor voor een training. We leggen je dan uit hoe je je webshop kunt vullen, zodat je het zelf kunt doen, nu en in de toekomst.

Een webshop is geïntegreerd in je website. Het is dus een onderdeel van de website. Een e-commerce shop draait volledig om verkopen via internet. Voorbeelden van een e-commerce shop zijn Bol.com en CoolBlue.nl.

Heeft de website meerdere doelen en wil je daarnaast ook producten via de website verkopen, dan is een webshop een perfecte oplossing. Wil je alleen maar producten verkopen en is dat het enige doel van de website, dan kun je beter kiezen voor een e-commerce shop.

Wil je hier graag wat extra uitleg over? Kom dan even langs. We leggen het graag uit.

Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de webshop, op welke manier producten worden aangeleverd en of er naast de webshop ook een uitgebreide website moet komen. Tijdens het intakegesprek kunnen we een redelijke inschatting maken van de duur van de bouw.

Net zoals bij het bouwen van websites, werken we bij het bouwen van een webshop ook aan goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Dit doen we aan de ene kant door een website met webshop te bouwen die technisch goed in elkaar zit. Aan de andere kant schakelen we onze SEO-specialisten in voor het optimaliseren van de pagina’s en schrijven van relevante content om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten scoren.

Net als bij de duur van de bouw is ook de investering van een webshop afhankelijk van verschillende factoren. Als je de bouw en het vullen van de shop volledig aan ons overlaat, zal de investering hoger zijn. Kies je voor de training en ga je zelf aan de slag, dan zal de investering wat lager zijn. Tijdens het intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en sturen je een offerte met een duidelijk kostenoverzicht.

Laten we jouw marketing weer makkelijk maken!

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda