Meceda

Groei in 12 maanden
naar succes met het
Meceda Online Groeiplan

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Ben jij op zoek naar de perfecte partner om jouw droomwebsite te bouwen zonder meteen je hele budget te spenderen? Zoek niet verder! Bij Meceda begrijpen we de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben. Daarom hebben we ons unieke Online Groeiplan ontwikkeld, speciaal voor enthousiaste ondernemers zoals jij.

Met ons Online Groeiplan kun je niet alleen rekenen op een prachtig uitziende website. We stomen hem ook klaar om de zoekmachinelijsten te bestormen door middel van zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO. We verspreiden de kosten over een periode van 12 maanden, zodat het financieel behapbaar blijft terwijl je bedrijf groeit. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Waarom het Meceda Online Groeiplan perfect is voor jouw bedrijf

Een bedrijf zonder website is als een winkel zonder etalage; je mist de kans om je producten of diensten te tonen aan een groot en divers publiek. Met het Meceda Online Groeiplan krijg je niet alleen een virtuele etalage, maar ook een strategisch ontworpen pad dat potentiële klanten leidt naar wat jij te bieden hebt. Zo wordt je online aanwezigheid een investering die zichzelf terugbetaalt.

Waarom kiezen voor het Meceda Online Groeiplan: 

Financieel toegankelijk: met het Meceda Online Groeiplan verspreiden we de kosten over 12 maanden, zodat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te investeren.
Snel online binnen slechts 3 maanden leveren we al een website op van waaruit we verder aan jouw online aanwezigheid kunnen bouwen.
SEO-expertise: ons plan integreert zoekmachineoptimalisatie vanaf het begin, waardoor je website niet alleen mooi maar ook vindbaar is.

Jouw website verdient de topposities in de zoekresultaten. Wij creëren en optimaliseren content die jouw klanten aanspreekt. Met ons Online Groeiplan zorgen wij ervoor dat jouw website beter presteert en meer bezoekers veranderd in klanten. Dat is tenslotte waarvoor je een website hebt, toch?

In slechts 3 maanden een nieuwe website

Jouw SEO-geoptimaliseerde website wordt stap voor stap gebouwd. Toch kunnen we na slechts 3 maanden al een website presenteren die technisch, visueel en inhoudelijk klopt. Zo ben jij snel online zichtbaar en kunnen we beginnen met het aantrekken van bezoekers en potentiële klanten. Het vormt de basis van waaruit wij de resterende 9 maanden werken om jouw website goed vindbaar te maken in de zoekmachines. Na 12 maanden is jouw website klaar voor de toekomst.

Benieuwd hoe onze stapsgewijze aanpak er uitziet?

Fase 1: Ontwikkelen van je nieuwe website

Maand 1, 2 & 3

Hoera! We mogen een nieuwe website voor je maken. We plannen een afspraak waarin we jouw wensen op papier zetten en samen een menustructuur ontwerpen. Onze webdesigners gaan hierna meteen aan de slag met een design die aan alle moderne eisen voldoet. Niet alleen ziet jouw website er straks gelikt uit, ook zal hij vlekkeloos op alle apparaten functioneren.

We beginnen met het ontwerp van een homepage, je wilt tenslotte een goede eerste indruk maken bij je bezoekers. Pas als jij akkoord geeft op het ontwerp, de stijl én de tone of voice van de teksten, gaan we deze doorvoeren naar de afgesproken pagina’s uit de menustructuur. Na 3 maanden is het moment daar, we kunnen live!

Fase 2: Verbeteren van vindbaarheid en conversie

Maand 4 t/m 11

Jouw website staat op het internet, tijd om deze onder de aandacht te brengen van jouw publiek. In deze fase gaan we de eventuele ontbrekende pagina’s schrijven en creëren we nieuwe content in de vorm van blogs en longreads. SEO-proof uiteraard, want je wilt gevonden worden! Deze 8 maanden staan dan ook volledig in het teken van het verbeteren van de vindbaarheid en het genereren van conversie.

Fase 2: Verbeteren van vindbaarheid en conversie

Maand 12

We leggen de laatste hand aan de pagina’s. Jouw website is ondertussen begonnen te verschijnen in de zoekmachine resultaten. Na dit jaartraject is je website pas echt klaar om de ranglijsten te bestormen. Maar het internet staat nooit stil, dus is het belangrijk om ook nu al vooruit te kijken. Hoe zorg jij dat je website blijft scoren in de zoekmachines? Wij kunnen je hierbij helpen en stellen samen met jou een vervolgplan op maat op.

Websiteplan

In 12 maanden naar een SEO geoptimaliseerde website

Maand 1
Maand 2
Maand 3
Maand 4
Maand 5
Maand 6
Maand 7
Maand 8
Maand 9
Maand 10
Maand 11
Maand 12

Nieuw design van je website

SEO optimalisatie van de pagina's van je nieuwe website

Als ons team één ding kan, dan is het wel om een professionele website te bouwen die perfect past bij jouw bedrijf en je doelgroep. Wij maken gebruiksvriendelijke, razendsnelle en interactieve websites voor alle schermen waar we met SEO-optimalisatie zorgen voor goede vindbaarheid.

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.