Websites en webshops

MEER VIEWS, MEER SALES MET UW WEBSITE & WEBSHOP


Websites

Wilt u een website laten maken? Wij bouwen functionele websites met uitstraling!

Wilt u dat uw website goed werkt op alle apparaten? Moet het webdesign er altijd perfect uitzien, zodat uw bezoekers in één keer een duidelijk beeld krijgen van uw bedrijf en snel vinden wat ze zoeken? En wilt u online vindbaar zijn? Kies dan voor Meceda als uw website maker.

Uw nieuwe website is een verlengstuk van uw bedrijf. Met sterk gebruik van beeld – foto en video – een heldere indeling en to-the-point wervende en informatieve teksten staat uw nieuwe website als een huis. Wij maken uw website met het dynamische WordPress, waarmee uw site altijd technisch up-to-date en uitstekend beveiligd is!

Webshops

Laat het internet voor u werken! Meer service, meer klanten, meer omzet met uw eigen webshop!

Koopt uw klantenkring steeds meer op het internet? Dan is het misschien tijd voor u om uw klanten ook online winkelen te bieden. U kunt snel, eenvoudig en tegen lage kosten uit eigen webshop beginnen. Stimuleer uw verkoop, verbeter uw service en geef uw klanten wat ze willen: verwelkom ze in uw eigen webwinkel.

Werf nieuwe klanten met uw webshop. En bied uw bestaande klanten extra service. Laat het internet voor u werken! Uw investering is gering, uw mogelijkheden enorm. U kunt snel een klantvriendelijke, overzichtelijk nieuwe webshop starten. Wij integreren deze volledig in uw bestaande website en bedrijfsproces. Dankzij koppeling aan uw boekhoudpakket en online betalingsmogelijkheden zoals iDeal werkt het voor u heel eenvoudig.

Hosting

Hosting op maat voor uw website, webshop, e-mail en domeinnaam. Betrouwbaar, stabiel en betaalbaar.

Wilt u dat uw website altijd online is, snel werkt en stabiel is? Kies dan voor een hosting provider die kwaliteit biedt. Wij kennen de hostingmarkt grondig en weten welke hostingproviders tegen lage kosten een prima hostingpakket bieden.

Wij willen dat alles werkt! Daarom bieden wij hosting via vaste partners, die hun techniek goed voor elkaar hebben en bereikbaar bij problemen. Zo functioneren uw website, webshop, e-mail en domeinnaam betrouwbaar, stabiel en betaalbaar.

Internet marketing

Doelgericht groeien met onze internet marketing strategie en tips. Meer klanten, meer omzet, meer winst!

Hoe trekt u bezoekers naar uw website of webshop? Daar zijn vele manieren voor. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door bij al uw uitingen uw url te vermelden. Maar wilt u écht scoren op internet, dan is dat lang niet genoeg. Kies dan voor de professionals van uw online marketing bureau Meceda. Samen met u en voor u werken zij aan een ijzersterke, resultaatgerichte internet marketing strategie.

Kies voor Meceda, uw internet marketing specialist in strategie en webdevelopment helpt u optimaal scoren op internet. Profiteer van onze kennis van onder meer website psychologie, branding, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie en doelgericht gebruik van social media. Voor meer klanten, meer omzet en meer winst.