Meceda

Werken bij Meceda

Werken in de marketing? Vind hier je baan!

Wil jij graag werken in de marketing? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s om een bijdrage te leveren aan het wegwerken van al het marketing werk. Ons team bestaat uit leergierige, jonge en klantgerichte marketing medewerkers. Dagelijks werken we aan de groei van ons eigen bedrijf en helpen we onze klanten met het bereiken van hun doelen. Wil jij graag aan de slag als marketing medewerker binnen één van de vele disciplines die de marketing kent? Lees meer over ons bedrijf, de bedrijfscultuur en de fijne werksfeer!

Online Marketingbureau (SEO) Groningen door Jan-Paul Steggerda, Dagmar Post & Dennis Eising

Samenwerking? We love it!
Samen werken in de marketing

Werken in de marketing wordt nog veel leuker bij Meceda! We zijn een hecht team van marketing medewerkers waarin iedereen zich eigenaar van het bedrijf voelt. Niet alleen werken we samen met de klant, ook werken we met elkaar samen om de beste resultaten te boeken. We schuiven graag bij elkaar aan om mee te kijken naar hoe we het beste invulling kunnen geven aan allerlei marketingvraagstukken.

Je ziet ons ook regelmatig samen aan de grote vergadertafel midden in het kantoor zitten waar we graag brainstormen over de marketing van Meceda.

Naast een heleboel gezelligheid, gezamenlijke pauzes en een knuffel van een hond, bieden we je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Meceda hebben we een platte organisatiestructuur. Dat zeggen we niet alleen, dat is ook echt te zien. We zitten allemaal bij elkaar in één kantoor, we dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor onze resultaten en we communiceren open en eerlijk (soms iets te eerlijk).

We starten altijd met een daily stand-up. Daarna gaan we hard aan het werk, houden we pauze en zorgen we dat we zoveel mogelijk werk gedaan krijgen. Regelmatig komen er klanten langs op kantoor of gaan we zelf de deur uit.

Vervelen doen we niet, er ligt iedere dag weer voldoende werk klaar.

Ons team bestaat uit een groep mensen van verschillende leeftijden, met ieder een compleet ander karakter, maar allemaal houden we ervan om te werken in de marketing.

We nemen onszelf niet al te serieus, kunnen goed met elkaar lachen en verzetten ondertussen bergen werk!

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.