Meceda

Contact

Het online marketingbureau net onder Groningen!

Met onze digitale specialisten in Tynaarlo hebben we alles in huis om jouw bedrijf succesvol te maken. Of het nu gaat om meer leads, hogere rankings in Google, een nieuwe website of het verbeteren van je conversiepercentage; we horen graag wat jouw uitdaging is.

Net onder Groningen

vind je Meceda

Waarschijnlijk heb je ons gevonden via Google. We stonden bovenaan in de zoekresultaten, anders had je niet op onze website geklikt. En dat is wat wij voor jou ook doen. We zorgen ervoor dat jij hoog in de zoekresultaten komt te staan met de juiste zoekwoorden, copywriting en een optimale website.

Hoe doen we dat?

Onze webdesigners en SEO-specialisten zorgen iedere dag weer voor een betere positie op Google voor alle klanten. Helpen we jou binnenkort ook?

 

Partners

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208Samenwerking? We love it!

Zoekmachine marketing specialist

Wij zijn jouw zoekmachine marketingspecialist. We werken niet voor jou, maar met jou. Onze specialisten kunnen jouw specialisme goed gebruiken, want jij begrijpt het best hoe jouw doelgroep in elkaar steekt. Wij leren jouw bedrijf en de doelgroep kennen door wat jij daarover vertelt. Vervolgens gaan we aan de slag om de behoeften van die doelgroep in te vullen, want alleen zo word je gevonden.

De voordelen van teamwork:

Zoekmachine marketing omvat zowel zoekmachine optimalisatie (SEO) als zoekmachine adverteren (SEA). Het is een combinatie van alle werkzaamheden die gedaan worden om een website zo goed mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google.

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization), is de optimalisatie van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Met SEO is het doel om de organische (niet-betaalde) zoekresultaten te verhogen.

 

Zoekmachine marketing is de overkoepelende term van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). SEO richt zich op hoge posities in de organische zoekresultaten. SEA focust op betaalde advertenties. Bezoekers die via SEA op jouw website komen kosten geld.

We gaan eerst kijken wat er nodig is om jouw zoekresultaten organisch te verbeteren. We kijken naar de website, de teksten en de activiteit op de website zoals blogartikelen. Als het nodig is optimaliseren we de website en zorgen we dat de teksten passen bij de behoeften van de doelgroep. Daarna kijken we of er SEA nodig is om jouw website nog beter te laten presteren in Google.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.