Professionele facelift voor je merk!

Website Restyle

Is je website toe aan een verfrissende update? Voelt het verouderd en niet meer in lijn met je huidige merkimago? Of heb je een nieuw product of dienst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een professionele website restyle.
In de snel veranderende digitale wereld kan een website al snel verouderd raken. Het design, de techniek, de functionaliteiten en ook de content kunnen behoefte hebben aan vernieuwing. Daarom bieden wij een complete restyling van je website aan om ervoor te zorgen dat deze weer helemaal up-to-date is.

Meceda illustratie JP in meeting over webshop

Waarom een restyle van je website?

Verouderde systemen vervangen: zit je vast aan een oud systeem dat niet meer voldoet aan de moderne eisen? Wij kunnen de technologie achter je website volledig vernieuwen, zodat het weer soepel draait en veilig is.

Een nieuw design: als de basis van je website nog goed is, maar het uiterlijk een beetje gedateerd, dan geven wij je site een prachtig nieuw likje digitale verf. Met een fris design zal je website weer aantrekkelijk zijn voor je bezoekers.

Teksten updaten: De inhoud van je website is net zo belangrijk als het uiterlijk. Wij kunnen je teksten naar behoefte updaten of zelfs geheel nieuwe content creëren die perfect aansluit bij je huidige bedrijfsdoelen en doelgroep.

SEO-strategie: Een website restyle is ook het perfecte moment om je SEO-strategie onder de loep te nemen. We zorgen ervoor dat je website niet alleen mooi, maar ook vindbaar is.

Een professionele, digitale facelift

Het restylen van een website is niet alleen een kwestie van het uiterlijk veranderen. Het gaat erom dat de site weer resoneert met je merk, je klanten aanspreekt en technisch gezien optimaal functioneert. Met onze ervaring in website restyling, ben je verzekerd van een website die weer helemaal bij de tijd is. 

Heb je het gevoel dat je website een opfrisbeurt kan gebruiken? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen je website nieuw leven inblazen! Onze specialisten staan klaar om je website te transformeren en weer helemaal af te stemmen op je huidige behoeften en trends in de markt.

Neem contact op
illustratie - ontwerp van een website als voorbeeld

In 12 maanden online klaar voor de toekomst!

Spoken de volgende vragen of opmerkingen wel eens door je hoofd? Dan is het waarschijnlijk hoog tijd om je website eens grondig onder handen te nemen.

  • "Mijn site moet bovenaan staan bij Google, maar hoe?"
  • "Dit design kan echt niet meer, een update is eigenlijk geen overbodige luxe!"
  • "Ik zoek iemand die mijn site naar het nu kan tillen."
  • "Spreekt mijn website mijn klanten nog aan?"
  • "SEO, kan ik dat niet ergens voordelig onderbrengen?"
  • "Ik wil meer leads via mijn site, maar hoe doe ik dat?"

Voor al deze vragen hebben wij een mooi antwoord voor je: het Meceda Online Groeiplan! 

In de loop van 12 maanden transformeren we jouw website tot een SEO-geoptimaliseerd online platform. We beginnen met een modern, nieuw ontwerp voor je website. Daarna herstructureren en optimaliseren we de inhoud voor een betere vindbaarheid en conversie. Aan het einde van het jaar ben je klaar om de onlinewereld te veroveren. Door te kiezen voor ons Meceda Online Groeiplan, leg je een stevige basis voor de rest van je online succes.

Veelgestelde vragen

De tijd die nodig is voor een website restyle hangt af van de complexiteit van de website en de specifieke vereisten. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden. Kies je voor het Meceda Online Groeiplan, dan heb je binnen 3 maanden een nieuwe website staan en gaan we in de resterende 9 maanden aan de slag om jouw teksten SEO-proof te maken. Zo heb je aan het einde van het 12 maanden traject een nieuwe website die klaar is om te gaan scoren in de zoekmachines.

Ja, dat is zeker mogelijk. De huidige content kan doorgaans behouden blijven en kan indien nodig/gewenst worden bijgewerkt of geoptimaliseerd om beter bij het nieuwe ontwerp te passen. Kies je voor het Meceda Online Groeiplan? Dan pakken we in die 12 maanden al je teksten aan zodat je gehele website SEO-geoptimaliseerd is. 

Ja, je huidige website blijft tijdens de restyle gewoon live. We werken in een testomgeving en pas na goedkeuring zetten we de gerestylde website online.

Verouderde systemen kunnen worden vervangen door moderne, efficiëntere technologieën. Dit raden wij eigenlijk altijd aan, omdat het de prestaties van je website zal verbeteren en een soepelere gebruikservaring biedt.

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit, functionaliteiten en specifieke behoeften van de website. Een gedetailleerde offerte wordt vooraf verstrekt. Neem contact op voor meer informatie.

Dan passen we dat aan natuurlijk! Communicatie en betrokkenheid bij het ontwerpproces zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan je verwachtingen voldoet. Revisieronden zijn opgenomen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat.

Ja, dat klopt. Ook bij een restyle krijg je technisch gezien een 100% nieuwe website. Het grote verschil is dat we al het goede behouden en toevoegen wat ontbreekt. Zo hoef je niet alles opnieuw te verzinnen!