Wie zijn wij eigenlijk?

Wie wij zijn? Simpel! We zijn de praktische en eigenzinnige webdevelopers en marketeers die je altijd al zocht. Een complete marketingafdeling op afstand, die snapt wat je nodig hebt zonder eindeloze meetings. Nieuwe website? We fixen het. Betere online vindbaarheid? Geen zorgen, regelen we. SEO-geoptimaliseerde teksten? Pff, eitje! Oh, en voor de duidelijkheid: we maken marketing makkelijk, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent. Dan zorgen wij voor de rest waar je geen zin, geen tijd of geen kennis van hebt. Met korte lijntjes, pragmatisch en to the point zijn we er voor alle grote én kleine vragen. Kortom, Meceda is jouw 2-in-1 oplossing voor webdevelopment en marketing. Zo, dat is eruit. Klaar voor een bakje koffie? Ons team is er klaar voor!

Voorbeeld afbeelding

Meet the team

Ontdek hier onze toppers

Medewerkernaam

Medewerker tekst, tekst die boeiend samenvat over hoe je samen en boei vat

Waarom de naam Meceda?

Deze vraag komt vaak voor bij onze klanten en partners. De naam ‘Meceda’ is geen toeval, maar een zorgvuldig gekozen anagram dat de essentie van ons bedrijf vastlegt. Het staat voor ‘Marketing en Communicatie Erik Davids’ – een naam die weliswaar te lang was voor een visitekaartje, maar de kern van onze passie en expertise symboliseert.

Erik Davids, die het bedrijf in 2011 is gestart, heeft altijd gestreefd naar hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen met als leidende gedachte “Meceda maakt marketing makkelijk”. Zijn motto: “Voor elk probleem is een oplossing.” Deze filosofie is geworteld in alles wat we doen bij Meceda.

Het was een uitdaging om dit om te zetten in een beeldmerk, maar het resultaat, ‘Meceda’, is nu een synoniem voor kwaliteit, innovatie en toewijding in de wereld van digitale marketing. Het is niet zomaar een naam; het is wie we zijn en wat we doen, elke dag weer.

Overtuigd? Maak een afspraak!
Meceda illustratie JP in meeting over webshop