Meceda

Over ons

Wie werken er bij Meceda?

Meceda neemt je alle marketingwerk uit handen. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, een betere website of een opvallende uiting op de gevel van je bedrijfspand, wij maken en regelen alles voor je. Je kunt deze hele website doorspitten om te ontdekken wat we allemaal voor je kunnen doen. Maak het jezelf makkelijk: bel even en maak een afspraak. Dan luisteren we naar je plannen en wensen. En vertellen we je meteen wat je van ons kunt verwachten.
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Eigenaar en Hands-on adviseur
Erik Davids

Erik is het creatieve brein en technisch vernuft van Meceda. Of noem het Art Director, dat klinkt ook wel cool. Als tegenpool van Jan Paul schudt Erik je volledig door elkaar. Hij gooit als het ware een baksteen door je ruit om jou aan het denken te zetten.
Erik stelt de vragen die je niet verwacht. Voor subtiliteit heeft hij geen tijd. Hij wil gewoon meteen aan de slag om een goed plan te maken en uit te voeren.

Je hebt al gemerkt dat Meceda zich niet alleen met online marketing bezig houdt. Erik kijkt ook offline bij winkels, restaurants en zakelijk dienstverleners binnen om te adviseren over de inrichting en uitstraling. Je kunt de mooiste brochures hebben, maar die stijl moet je overal doorvoeren. Soms adviseert hij om de routing te veranderen, de balie ergens anders neer te zetten, de verlichting te verbeteren, andere posters op te hangen en soms gewoonweg de spinnenwebben weg te halen en het plafond te schilderen. Zijn adviezen leveren meetbare resultaten op.

Erik kán zich aanpassen aan elke situatie. Alleen heeft hij een aantal jaren geleden besloten om dat niet meer te doen. Hij is dus onder alle omstandigheden zichzelf. Dat houdt in dat hij direct, eerlijk, eigenwijs en heel erg behulpzaam is. Hij kan er niet tegen als mensen in zijn omgeving in een slechte situatie zitten. Dan moet hij helpen.

 

Eigenaar, directeur & projectmanager
Jan-Paul Steggerda

Jan-Paul heeft maar één doel: andere mensen helpen.

Hij wil jou helpen om te groeien, de juiste beslissingen te nemen, een pad te kiezen dat bij je past. Daarvoor heb je misschien een betere website nodig, of een nieuwe brochure omdat de huidige niet weergeeft wat je precies te bieden hebt. Of hij gaat voor je aan de slag met SEO of SEA omdat je meer omzet nodig hebt. Alles wat Jan-Paul doet, komt voort uit een hulpvraag.

Hij heeft het geduld om jou uit te leggen hoe het werkt, wat er allemaal is gebeurd en wat er nog gaat of moet gebeuren. Dat is zijn grote kracht. Jan Paul neemt de tijd om in te steken op jouw golflengte. Hij is betrouwbaar, gepassioneerd, zorgzaam en begripvol.

Als directeur checkt hij alles wat de deur uitgaat. Hij voert opleveringsgesprekken als er een project klaar is. Hij stuurt het hele team aan en houdt zich bezig met acquisitie.

Jan-Paul heeft bij diverse grote interieurmerken gewerkt. In dat kader is hij naar Nigeria geweest voor business development en heeft daar een aantal relaties aan overgehouden waarvoor wij nog steeds werken.

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Dennis Eising - Webdeveloper bij Meceda

Front-end web developer & projectmanager
Dennis Eising

Dennis heeft jarenlang marketing in de evenementenbranche gedaan. Sinds hij bij Meceda werkt, heeft hij zijn technische kennis en vaardigheden enorm ontwikkeld.

Als front-end developer zorgt hij ervoor dat de voorkant van een website wordt gevuld. Hij brengt de menustructuren aan, stelt de stijlen en lettertypen in en plaatst de teksten. Hij is een kei in het mooi uitlijnen van alle onderdelen. Ook foto’s en afbeeldingen bewerkt en plaatst hij. Heb je foto’s nodig voor de website en heb je niets beschikbaar? Dan kan Dennis foto’s voor je aankopen en verwerken.

Dennis is een keiharde werker. Vanuit zijn eigen behoefte aan structuur brengt hij die zelf in het team. Hij houdt van strak en netjes. Details zijn belangrijk voor hem. Daarom zien die websites er allemaal zo gelikt uit. Tegelijkertijd vindt Dennis het leuk om te experimenteren.

Hij presteert goed onder druk. Als een klant aan het eind van de dag in paniek opbelt, gaat hij aan de slag en blijft hij zitten tot het probleem is opgelost.

 

Officemanager
Inge Kuipers

Maandag 2 augustus liep ik het kantoor binnen van Meceda, deze keer niet voor een sollicitatiegesprek maar nu als lid van een geweldig team. Direct voelde ik me onderdeel van dit mooie bedrijf.

Meceda is het marketingbureau dat marketing makkelijk maakt. Een bedrijf met passie voor het vak. Dus heb jij behoefte aan ondersteuning op het gebied van webdesign, social media, branding, grafische vormgeving of andere support op het gebied van #marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Junior front-end webdeveloper
Enrico Lambert

Enrico is leergierig en enthousiast. Deze creatieveling begon bij Meceda in 2019 als stagiair. Hij deed dezelfde opleiding als Devin: Media Vormgeving. We kunnen wel stellen dat hij bij ons heeft leren werken. En hij vond het zo leuk, dat hij later nog eens terugkwam, maar nu voor een hbo-stage. Hij studeerde inmiddels webdesign. Als SBB erkend leerbedrijf kon Meceda hem een vertrouwde omgeving bieden.

Inmiddels maakt Enrico deel uit van het vaste team van Meceda als junior front-end webdeveloper. Hij doet ook nog het nodige op het gebied van vormgeving. Hij kan namelijk ook de afbeeldingen maken op een website. Hij zet leuke mock-ups neer en maakt iconen. Maar zijn hart lijkt te liggen bij webdesign; daarvoor mag je hem wakker maken.

 

Vormgever
Devin Koopman

Devin zat nog op school (Media Vormgeving) toen hij bij ons kwam. Wij hadden een goede stagiair nodig die knetterhard wilde werken, die wilde leren en die zijn eigen producties wilde maken. De school kwam toen met Devin. En dat hebben we geweten! Devin is enorm bedreven in software. Als we iets aan hem vragen, denkt hij meteen op wereldniveau. Hij kijkt naar de grote merken en probeert een indrukwekkend label voor je te creëren. Als we dat zien, stellen we zijn ambities bij en vragen we hem om het ontwerp in een archief op te bergen. Want misschien is die klant over een jaar of tien genoeg gegroeid om het alsnog te kunnen gebruiken.
Qua vormgeving maakt hij de mooiste dingen en staan we keer op keer versteld. Zijn stage is inmiddels voorbij en hij is bij Meceda in dienst als vormgever.

Devin is onze stille kracht. Hij werkt heel geconcentreerd. Soms horen we hem de hele dag niet, maar heeft hij stilletjes een hele berg werk verzet. Loopt hij ergens tegenaan, dan gaat hij zelf op onderzoek. Ook is hij leergierig en snel. Als een spons neemt hij nieuwe informatie op en alles wat hem wordt verteld, slaat hij meteen op in zijn geheugen. Een aanwinst voor ons team.

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Social media specialist
Annegreet Bos

Annegreet is de creatieveling op het kantoor. Dat moet ook wel als je de social media beheert voor niet alleen Meceda, maar ook alle klanten. Ze wordt heel blij als ze de vrijheid krijgt om haar creativiteit de vrije loop te laten gaan. Vooral van het ontwerpen van de afbeeldingen bij de social media post gaat haar hart sneller kloppen. Maar ook voor het schrijven van de begeleidende teksten draait zij haar hand niet om.

Niet alleen op de werkvloer is ze druk met social media, ook in haar vrije tijd is zij degene die alles vastlegt. Of ze nou aan het volleyballen is of lekker uiteten met vriendinnen, het komt op de foto. En vergeet de reiskiekjes niet, ze is een groot liefhebber van reizen.

SEO-specialist
Pascal Edel

Pascal is onze SEO koning, in augustus 2022 kwam hij het copywriter team versterken en nam een bak SEO kennis mee. Door het schrijven van teksten meer conversies generen is hetgeen waar hij energie van krijgt. Bellen met een nieuwe klant voor input of een mail met informatie voor in een nieuwe blog of nieuwsbrief, hij weet er altijd een mooi verhaal van te maken. SEO-proof uiteraard.

Soms vergeet je zelfs dat Pascal er is, hij is het schoolvoorbeeld van een stille harde werker. Omdat hij ook nog studeert is hij niet altijd op kantoor te vinden. Maar thuis werkt hij net zo hard door, zelfs als dit betekent dat hij s ’avonds nog even snel een stukje schrijft of een tekst redigeert.

Zegt Pascal dat hij er nog even naar kijkt, dan doet hij dit ook. Hij is een collega waar je op kan bouwen (en een foute kersttrui van kan lenen voor de kerstfoto) en dat maakt hem geliefd op de werkvloer.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Onze stagiaires
Rosalie & Youp!

Wil jij net zoals Rosalie en Youp ook stage lopen bij Meceda? Ben jij een mbo- of hbo-student? Ben jij gedreven en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs om ons team te komen versterken.

Tijdens een stage bij Meceda krijg je veel eigen verantwoordelijkheid in de uitvoering van uitdagende opdrachten. Je zal meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden en wordt onder goede begeleiding voorbereid op het bedrijfsleven.

Samenwerking? We love it!

Zoekmachine marketing specialist

Wij zijn jouw zoekmachine marketingspecialist. We werken niet voor jou, maar met jou. Onze specialistenkunnen jouw specialisme goed gebruiken, want jij begrijpt het best hoe jouw doelgroep in elkaar steekt. Wij leren jouw bedrijf en de doelgroep kennen door wat jij daarover vertelt. Vervolgens gaan we aan de slag om de behoeften van die doelgroep in te vullen, want alleen zo word je gevonden.

De voordelen van teamwork:

 

Zoekmachine marketing omvat zowel zoekmachine optimalisatie (SEO) als zoekmachine adverteren (SEA). Het is een combinatie van alle werkzaamheden die gedaan worden om een website zo goed mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google.

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization), is de optimalisatie van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Met SEO is het doel om de organische (niet-betaalde) zoekresultaten te verhogen.

 

Zoekmachine marketing is de overkoepelende term van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). SEO richt zich op hoge posities in de organische zoekresultaten. SEA focust op betaalde advertenties. Bezoekers die via SEA op jouw website komen kosten geld.

We gaan eerst kijken wat er nodig is om jouw zoekresultaten organisch te verbeteren. We kijken naar de website, de teksten en de activiteit op de website zoals blogartikelen. Als het nodig is optimaliseren we de website en zorgen we dat de teksten passen bij de behoeften van de doelgroep. Daarna kijken we of er SEA nodig is om jouw website nog beter te laten presteren in Google.

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.