Meceda

Over ons

Wie werken er bij Meceda?

Meceda neemt je alle marketingwerk uit handen. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, een betere website of een opvallende uiting op de gevel van je bedrijfspand, wij maken en regelen alles voor je. Je kunt deze hele website doorspitten om te ontdekken wat we allemaal voor je kunnen doen. Maak het jezelf makkelijk: bel even en maak een afspraak. Dan luisteren we naar je plannen en wensen. En vertellen we je meteen wat je van ons kunt verwachten.
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Eigenaar en Hands-on adviseur
Erik Davids

Erik is het creatieve brein en technisch vernuft van Meceda. Of noem het Art Director, dat klinkt ook wel cool. Als tegenpool van Jan Paul schudt Erik je volledig door elkaar. Hij gooit als het ware een baksteen door je ruit om jou aan het denken te zetten.
Erik stelt de vragen die je niet verwacht. Voor subtiliteit heeft hij geen tijd. Hij wil gewoon meteen aan de slag om een goed plan te maken en uit te voeren.

Je hebt al gemerkt dat Meceda zich niet alleen met online marketing bezig houdt. Erik kijkt ook offline bij winkels, restaurants en zakelijk dienstverleners binnen om te adviseren over de inrichting en uitstraling. Je kunt de mooiste brochures hebben, maar die stijl moet je overal doorvoeren. Soms adviseert hij om de routing te veranderen, de balie ergens anders neer te zetten, de verlichting te verbeteren, andere posters op te hangen en soms gewoonweg de spinnenwebben weg te halen en het plafond te schilderen. Zijn adviezen leveren meetbare resultaten op.

Erik kán zich aanpassen aan elke situatie. Alleen heeft hij een aantal jaren geleden besloten om dat niet meer te doen. Hij is dus onder alle omstandigheden zichzelf. Dat houdt in dat hij direct, eerlijk, eigenwijs en heel erg behulpzaam is. Hij kan er niet tegen als mensen in zijn omgeving in een slechte situatie zitten. Dan moet hij helpen.

 

Eigenaar, directeur & projectmanager
Jan-Paul Steggerda

Jan-Paul heeft maar één doel: andere mensen helpen.

Hij wil jou helpen om te groeien, de juiste beslissingen te nemen, een pad te kiezen dat bij je past. Daarvoor heb je misschien een betere website nodig, of een nieuwe brochure omdat de huidige niet weergeeft wat je precies te bieden hebt. Of hij gaat voor je aan de slag met SEO of SEA omdat je meer omzet nodig hebt. Alles wat Jan-Paul doet, komt voort uit een hulpvraag.

Hij heeft het geduld om jou uit te leggen hoe het werkt, wat er allemaal is gebeurd en wat er nog gaat of moet gebeuren. Dat is zijn grote kracht. Jan Paul neemt de tijd om in te steken op jouw golflengte. Hij is betrouwbaar, gepassioneerd, zorgzaam en begripvol.

Als directeur checkt hij alles wat de deur uitgaat. Hij voert opleveringsgesprekken als er een project klaar is. Hij stuurt het hele team aan en houdt zich bezig met acquisitie.

Jan-Paul heeft bij diverse grote interieurmerken gewerkt. In dat kader is hij naar Nigeria geweest voor business development en heeft daar een aantal relaties aan overgehouden waarvoor wij nog steeds werken.

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Bedrijfsleider & projectmanager
Dennis Eising

Dennis heeft jarenlang marketing in de evenementenbranche gedaan. Sinds hij bij Meceda werkt, heeft hij zijn technische kennis en vaardigheden enorm ontwikkeld.

Als front-end developer zorgt hij ervoor dat de voorkant van een website wordt gevuld. Hij brengt de menustructuren aan, stelt de stijlen en lettertypen in en plaatst de teksten. Hij is een kei in het mooi uitlijnen van alle onderdelen. Ook foto’s en afbeeldingen bewerkt en plaatst hij. Heb je foto’s nodig voor de website en heb je niets beschikbaar? Dan kan Dennis foto’s voor je aankopen en verwerken.

Dennis is een keiharde werker. Vanuit zijn eigen behoefte aan structuur brengt hij die zelf in het team. Hij houdt van strak en netjes. Details zijn belangrijk voor hem. Daarom zien die websites er allemaal zo gelikt uit. Tegelijkertijd vindt Dennis het leuk om te experimenteren.

Hij presteert goed onder druk. Als een klant aan het eind van de dag in paniek opbelt, gaat hij aan de slag en blijft hij zitten tot het probleem is opgelost.

 

Vormgever & contentmanager
Devin Koopman

Verscholen in het hoekje van het kantoor, stilletjes werken aan zijn designs, vind je de ware creatieve tovenaar van Meceda. Devin, ooit binnen onze muren begonnen als een ambitieuze stagiair van de opleiding Media & Vormgeving, is nu één van de onmisbare krachten in ons team. 

Laat je niet misleiden door die rustige uitstraling. Onder dat stille oppervlak bruist het van de creatieve energie. Of er nu een nieuwe huisstijl ontworpen moet worden, een pakkende flyer nodig is of de menukaart aan vervanging toe is. Devin schudt de een na de andere indrukwekkende visual uit zijn mouw. Zijn de juiste foto’s niet aanwezig voor het design, dan komt Devin zelf even langs met de camera. Wel zo makkelijk!

Vanaf zijn plekje aan het raam kan hij goed de boel in de gaten houden. Rijdt er een mooie sportauto voorbij, dan komt er een geluidje van goedkeuring uit de hoek van het kantoor. Sowieso kan je zomaar een antwoord uit de hoek verwachten, want ondanks dat je soms bijna vergeet dat Devin op kantoor is, is hij scherp van gehoor en krijgt hij alles mee.

Dus als je ooit een bezoek brengt aan ons kantoor, werp dan een blik naar dat stille hoekje bij het raam. Daar vind je onze creatieve tovenaar Devin die graag met je meedenkt over een onvergetelijk design.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Eindredacteur & tekstschrijver
Tamara de Zeeuw

‘Hé Tamara, heb je even tijd?’ Het is een veelgehoorde vraag op kantoor, want als er ook maar iets met tekst te doen is (en we kunnen je vertellen, dat is veel bij een marketingbureau), is het onze SEO-tekstschrijver Tamara die voor haar collega’s klaar staat.

Ze is de kalmte zelve te midden van de chaotische wereld van zoekwoorden en contentoptimalisatie. Of er nou een tekst moet komen over motorolie, modulaire matrassen, een gezonde levensstijl of grasmaaiers. Tamara is de onverschrokken tekstkrijger die zonder aarzeling in het onderwerp duikt en drukt begint te typen. Het is niet voor niets dat ze nu al als favoriet teamlid voor het toekomstige pubquiz teamuitje gezien wordt.

Wanneer ze niet bezig is met het schrijven van teksten voor onze klanten, is ze wel bezig voor haar eigen blog. In haar vrije tijd trekt ze er graag samen met haar hond Maeve op uit om de mooiste wandelingen te maken en samen te kamperen. Over al deze avonturen schrijft ze verhalen. Hadden we al gezegd dat Tamara gek is van tekst?

Tamara zal je niet alleen helpen om hoger in de zoekresultaten te verschijnen, maar ook geheel vrijblijvend voorzien van de mooiste wandel- en kampeertips. Al wandelend een SEO-rapportage doornemen? Daar zegt zij geen nee tegen!

UI/UX-designer & Front-end webdeveloper
Arend Wekema

Maak kennis met Arend, één van onze helden van de webdesign afdeling. Hij is onze stabiele, rustige kracht die een bult aan kennis en ervaring met zich meedraagt. Met zijn expertise in het bouwen van verbluffende websites zorgt hij ervoor dat de online aanwezigheid van onze klanten er strak uitziet. 

In zijn vrije tijd is Arend een toegewijde vader en geniet hij volop van quality time met zijn kinderen. Maar laat zijn serieuze voorkomen je niet misleiden, want achter die geconcentreerde blik schuilt een ware rockster! Wanneer Arend zijn favoriete muziek hoort is hij niet te stoppen. Hij staat op kantoor bekend om zijn luidkeelse meezingcapaciteiten, waarbij hij elke noot raakt (of soms ook net niet).   

Met Arend aan boord is ons team niet alleen gezegend met zijn technische vaardigheden, maar ook met zijn zangkwaliteiten en gevoel voor humor. Hij zorgt altijd voor een levendige sfeer en een vleugje humor tijdens het werk. Als je Arend hoort meezingen, weet je dat het een goede dag is op kantoor.  

Dus, als je ooit een geweldige website nodig hebt en een gezellige karaoke-avond, dan is Arend jouw man! 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

UI/UX-designer & Front-end webdeveloper
Adinda Knevel

Maak kennis met Adinda, onze alles kunnende webdesigner met een brein vol creatieve ideeën en een neus voor het vinden van oplossingen. Alleen hebben we nog geen oplossing voor haar functietitel kunnen bedenken. Webdesigner dekt de lading niet want Adinda kan veel meer. Daarom maar gewoon twee titels. Staat ook best wel fancy toch?

Adinda weet als geen ander hoe ze haar creativiteit en technische vaardigheden kan combineren om verbluffende websites te creëren. Ze heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat elk ontwerp perfect in elkaar past. Met haar gevoel voor esthetiek en haar uitgebreide kennis van webdesign brengt ze elke website tot leven.

In haar vrije tijd vind je haar waarschijnlijk met haar neus in de boeken. In een roman dan welteverstaan. Want laten we eerlijk zijn, werk en privé moeten een beetje gescheiden blijven. Maar er is één uitzondering: haar Bookstagram account. Hier komt haar liefde voor lezen en haar creatieve kant samen. Met zorgvuldig gecomponeerde foto’s en pakkende recensies deelt ze haar passie voor boeken op het internet.

Dus, als je Adinda tegenkomt, wees dan voorbereid op een ontmoeting met een webdesigner/webdeveloper die niet alleen je website tot leven brengt, maar ook je leeslijst vult met geweldige aanbevelingen.

Onze stagiaire
Remco!

Wil jij net zoals Remco ook stage lopen bij Meceda? Ben jij een mbo- of hbo-student? Ben jij gedreven en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs om ons team te komen versterken.

Tijdens een stage bij Meceda krijg je veel eigen verantwoordelijkheid in de uitvoering van uitdagende opdrachten. Je zal meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden en wordt onder goede begeleiding voorbereid op het bedrijfsleven.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.