Website laten bouwen? Meceda!

Als ons team één ding kan, dan is het wel om een professionele website te bouwen die perfect past bij jouw bedrijf en je doelgroep. Wij maken gebruiksvriendelijke, razendsnelle en interactieve websites voor alle schermen waar we met SEO-optimalisatie zorgen voor goede vindbaarheid. Onze webdesigners bouwen voor jou een website met alles erop en eraan.

illustratie ontwerp van een website als voorbeeld + een mobiel ontwerp

Voor een professionele website ga je naar Meceda

De juiste focus

De juiste focus

Wij bouwen je website niet voor jou, maar voor je (potentiële) klanten. Voor hen is de website tenslotte bedoeld.

Stel je vragen

Stel je vragen

Heb je een ingewikkelde vraag waar je niet uitkomt? Stel ze aan ons team, die houden wel van een uitdaging.

Uniek ontwerp

Uniek ontwerp

Elke website hoort uniek te zijn. Wij bouwen een website die perfect aansluit bij jouw huisstijl en doelgroep.

Nieuwe Wordpress website laten maken

WordPress is ’s werelds populairste contentmanagementsysteem en dat is niet voor niets. Met zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en talloze mogelijkheden is WordPress een ideale keuze voor zowel beginnende ondernemers als gevestigde bedrijven. Bij ons wordt elke website gebouwd met WordPress, waardoor we je een platform kunnen bieden dat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook eenvoudig door jou zelf te beheren is.

Laat je bedrijf groeien met een professionele WordPress site. Neem contact met ons op en laat je website bouwen door de experts van Meceda.

Direct contact opnemen
illustratie van WordPress dashboard

Website Restyle: een grondige opfrisbeurt

Is je website toe aan een opfrisbeurt? Dan ben je bij Meceda aan het juiste adres voor een professionele website restyle. In de snel veranderende digitale wereld kan een website al snel verouderd raken. Niet alleen het design, maar ook de techniek, de functionaliteiten en de content kunnen behoefte hebben aan vernieuwing. Wij bieden een complete restyling van je website aan om ervoor te zorgen dat deze weer helemaal up-to-date is. Of je nu vastzit aan een oud systeem dat niet meer voldoet aan de moderne eisen, of je site een nieuw likje digitale verf nodig heeft, wij kunnen je helpen.

Naast een fris design en vernieuwde technologie, is het ook belangrijk dat je website aansluit bij het verhaal dat je als bedrijf hebt te vertellen. Wij kunnen je teksten naar behoefte updaten of zelfs geheel nieuwe content creëren, waarbij we gelijk ook naar je vindbaarheid zullen kijken.

Meer over een website restyle
Homan slapen ontwerp website als illustratie

SEO-geoptimaliseerde website: natuurlijk!

Je website moet niet alleen aantrekkelijk zijn voor je doelgroep, maar ook vindbaar zijn in de zoekmachines. Bij het bouwen van je website zorgen we er daarom natuurlijk voor dat deze is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Door relevante keywords, metatags en kwalitatieve content te integreren, maken we je website niet alleen aantrekkelijk voor bezoekers, maar ook vindbaar voor Google. Dit betekent dat meer potentiële klanten je zullen vinden wanneer ze zoeken naar de producten of diensten die je biedt.

Lees meer over SEO
illustratie van WordPress dashboard

Showcases

Homan Slapen
Website

Homan Slapen

Lees meer >
Gastrobar Roden
Website

Gastrobar Roden

Lees meer >
Onder de Linden
Website

Onder de Linden

Lees meer >

Veelgestelde vragen

De levertijd kan variëren afhankelijk van de complexiteit en eisen van het project, maar een gemiddelde website kan binnen 4 tot 6 weken klaar zijn.

De kosten kunnen sterk variëren afhankelijk van het ontwerp, de functionaliteit en andere factoren. Neem contact met ons op voor een offerte.

Absoluut! Een bestaande merkidentiteit kan worden geïntegreerd om een naadloze en consistente uitstraling te garanderen.

Uiteraard ben je altijd betrokken bij de bouw van je nieuwe website. We sturen je het ontwerp van de homepagina op inclusief de tekst. Pas na akkoord gaan wij verder bouwen. Tijdens het bouwen van je website hebben we regelmatig contact met jou. Met een link naar de testomgeving kun je meekijken bij de ontwikkeling van jouw website. Als onze webdevelopers klaar zijn met bouwen, is het tijd voor de feedbackronde. Pas na jouw akkoord gaan we live.  

Ja, wij bouwen je website in WordPress, het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Hiermee kun je eenvoudig je eigen inhoud bijwerken en beheren.  

Wij bieden standaard een 2 maanden garantieperiode na oplevering van de website. Neem je een onderhoudspakket bij ons af, dan bieden wij ook onderhoud en ondersteuning na deze 2 maanden.