Ook je website moet goed beveiligd zijn!

Websitebeveiliging

In een wereld vol digitale dreigingen is een veilige website essentieel. Het beschermt niet alleen je bedrijfsgegevens maar ook de privacy van je klanten. Bij Meceda is de beveiliging van je website topprioriteit. We begrijpen dat het de digitale poortwachter van je merk is en daarom implementeren we de nieuwste beveiligingsmaatregelen. Zo garanderen we dat zowel jouw reputatie als die van je klanten nooit in gevaar komt. Met Meceda is je website niet alleen een visitekaartje, maar ook een veilige haven in de digitale wereld.

Updates
Voorbeeld afbeelding

Waarom moet je je website beveiligen?

Je wilt natuurlijk dat je klanten vertrouwen krijgen en houden in jouw bedrijf. Door aandacht te besteden aan de beveiliging van je website laat je zien dat je er alles aan wilt doen om ze een veilige omgeving te bieden. Daarnaast is een goede beveiliging van je website ook belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines. Websites met een goede beveiliging worden beter beoordeeld door Google, waardoor de kans op een toppositie in deze zoekmachine wordt vergroot.

Wat zijn de gevolgen van een slecht beveiligde website?
Je riskeert de kans op een aanval van hackers. Je denkt misschien dat jouw website het niet waard is om gehackt te worden, toch krijgt 1 op de 3 mkb’ers te maken met cyberaanvallen;
Een gehackte website kan je veel geld kosten: gemiste omzet, misgelopen offerteaanvragen en minder nieuwe leads, omdat je website te traag is geworden of misschien wel tijdelijk uit de lucht is geweest;
De kans is groot dat je een compleet nieuwe website moet laten bouwen door de schade die is aangericht in het geval van een hack.

Ja, ik wil weten of mijn website goed beveiligd is
Illustratie Meceda beveiliging