Advertising

SEA en Social Advertising

In het digitale tijdperk is zichtbaar zijn alles. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw merk opvalt tussen de rest? Simpel. Laat Meceda het zware werk voor je doen. We zijn specialisten in zowel social media advertising als Google advertenties. Verhoog je zichtbaarheid en bereik meer klanten door jouw advertising uit te besteden aan ons.

Voorbeeld afbeelding

Bij het kiezen tussen Google Ads en social advertising, hangt alles af van je doelen. Zoek je directe kliks en meetbare conversies? Dan is Google Ads echt iets voor jouw bedrijf, perfect als je potentiële klanten al zoekende zijn naar wat je aanbiedt.

Ga je voor merkbewustzijn en wil je een verhaal vertellen? Dan is social advertising op platforms als Facebook en Instagram ideaal. Hier bereik je mensen die niet direct zoeken, maar wel getriggerd kunnen worden door jouw creatieve content. Denk dus goed na over je strategie en kies de optie die past bij wat je wilt bereiken.

Ik wil graag advies over advertising
Meceda illustratie JP in meeting over webshop

Google Ads: als je direct resultaat wilt

Wanneer potentiële klanten zoeken naar producten of diensten die je aanbiedt, wil je natuurlijk bovenaan staan. Met Google Ads en Google Shopping plaats je jouw bedrijf prominent in de schijnwerpers. Bij Meceda combineren we krachtige advertentieteksten met effectieve biedstrategieën om het maximale uit jouw budget te halen.

Zoek je naar manieren om direct resultaat te zien? Deze betaalde zoekresultaten verschijnen bovenaan de Google-pagina, waardoor je de kans vergroot om potentiële klanten niet te missen en meer verkeer naar je website te leiden.

Hier zijn de redenen waarom je jouw Google Ads aan ons zou moeten toevertrouwen:

 • Snel meer bezoekers op je website
 • Meer leads via doelgerichte campagnes
 • Meer naamsbekendheid
 • Continue optimalisatie voor
 • de beste resultaten
 • Altijd binnen jouw budget
 • Adverteren op het Google Search netwerk
 • Adverteren via het Google Display Netwerk

Door met onze Google Ads specialisten samen te werken, profiteer je van een datagedreven aanpak die jouw Google Ads budget optimaal inzet voor echte conversie, waarbij je verzekerd bent van meer bezoekers, meer leads en een betere zichtbaarheid.

Snel leads nodig? Start nu met Google Ads
Meceda illustratie JP in meeting over webshop

Waarom Social Advertising?

Sociale media vormen het kloppende hart van digitale interacties, een plek waar je doelgroep niet alleen tijd doorbrengt, maar ook actief betrokken is. Wil je hun aandacht trekken? Zet dan in op social advertising. Dit gaat veel verder dan simpelweg een advertentie online gooien; het is de kunst van de perfecte timing, boodschap en doelgroepspecifieke targeting.

De voordelen van social advertising zijn legio:

 • Het bouwt naamsbekendheid op en vergroot je zichtbaarheid.
 • Het versterkt de band met je klanten, wat leidt tot meer loyaliteit.
 • Het drijft meer verkeer naar je website, wat resulteert in een stijging van potentiële leads.
 • Het biedt kostenefficiënte advertentiemogelijkheden, zelfs met een beperkt budget.
 • Het zorgt ervoor dat jouw merk direct in de feeds van je doelgroep verschijnt.

Of je nu een duurzame strategie wilt ontwikkelen voor langdurige groei of een krachtige push nodig hebt voor een event of productlancering, social advertising kan de sleutel zijn. Klaar om je merkverhaal te delen waar het echt opvalt? Laten we samen jouw ideale campagne opzetten.

Boost je merk op social media met ons! Neem nu contact op.
Meceda illustratie JP in meeting over webshop

Meceda: Jouw onmisbare partner in online advertising

Denk aan de tijd en middelen die je kunt besparen door je online advertising uit te besteden aan experts. Wij begrijpen de complexiteit van zowel social media advertising als Google advertenties. Meceda ontzorgt, optimaliseert en levert resultaat.  

Jouw succes is ons succes. Ben je klaar voor de volgende stap in online zichtbaarheid en conversie? Neem contact met ons op. 

Veelgestelde vragen

Het budget wordt bepaald op basis van je doelstellingen, de concurrentie in jouw branche en de gewenste zichtbaarheid. We zullen samenwerken om een budget vast te stellen dat zowel effectief als kosten-efficiënt is. 

We gebruiken diverse tools en metrics, waaronder klikfrequentie (CTR), conversieratio, return on ad spend (ROAS) en andere belangrijke KPI’s om de prestaties van een campagne te meten. 

Hoewel sommige campagnes directe resultaten kunnen opleveren, kan het voor anderen enkele weken duren om momentum op te bouwen en optimalisaties aan te brengen voor maximale effectiviteit. 

We monitoren en evalueren campagneprestaties voortdurend. Als een advertentie niet presteert zoals verwacht, zullen we strategieën aanpassen om de resultaten te verbeteren. 

Jazeker! Jouw input is waardevol. We werken graag samen om ervoor te zorgen dat de advertenties authentiek zijn voor jouw merk en aansluiten bij jouw visie. 

Kies Google Ads voor directe conversie en Social Advertising voor merkbewustzijn via creatieve content op platforms waar je doelgroep zich al bevindt.