Service en Support

De Meceda helpdesk

Zit je met technische vraagstukken of dringende kwesties? Onze helpdesk is jouw go-to voor het blussen van digitale ‘brandjes.’

Ook tijdens onze samenwerking zal er vaak contact over en weer zijn. Daarvoor hebben wij het e-mailadres [email protected] in het leven geroepen. Deze mails komen centraal binnen in ons projectmanagementsysteem en worden doorgezet naar de juiste medewerker. Zo weet je altijd dat jouw vraag de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Heeft je vraag een hoge prioriteit? Of wil je een persoonlijke toelichting geven? We zijn gedurende onze openingstijden altijd bereikbaar via 085 303 02 08.

Contact
Voorbeeld afbeelding

"Gooi maar over de schutting!"

Een uitdrukking die we bij ons veel horen! Kom je een technisch struikelblok tegen of heb je snel antwoord nodig? Gooi het maar over de schutting bij onze Meceda helpdesk. We zijn er om je technische, creatieve of wat voor vraagstuk ook voor je op te lossen.

Of het nu gaat om inlogproblemen, een onverwachte storing of je wilt slimme tips voor het inzetten van nieuwe features – onze support staat voor je klaar. Mail ons via [email protected] of pak de telefoon en bel 085 – 303 02 08. Wij zorgen dat je snel weer ongestoord aan de slag kunt.

Ontwerp voor de webshop pagina