Content marketing

Ontdek de kracht van content marketing voor jouw bedrijf

Wil je jouw doelgroep optimaal bedienen en een sterke band met hen opbouwen? Dan is content marketing de sleutel tot succes. Wij helpen je graag om jouw doelgroep te bereiken en maximale resultaten te behalen uit jouw onlinemarketing.

Meceda illustratie JP in meeting over webshop

Wat is content marketing?

Content marketing en seo is eigenlijk een slimme manier van marketing waarbij je waardevolle en relevante informatie maakt en deelt. Waarom? Om een specifieke groep mensen aan te trekken en vast te houden, en uiteindelijk om ze te stimuleren iets te doen dat winst oplevert.

Content kan van alles zijn: teksten, plaatjes, video’s, blogposts of downloads. Je kunt deze content delen via je website, maar ook via andere kanalen, zoals social media.

Waarom content marketing? Nou ja, het blijft zonde wanneer er content is gemaakt er niks mee wordt gedaan. Dus plaats de onderdelen die je hebt en maak het aantrekkelijk voor je lezers/kijkers.

ijzer sterke content afbeelding

Laat je merk stralen met visuele content

Onze grafisch vormgever brengt jouw merk tot leven met visueel prikkelende creaties. Het staat of valt allemaal met een goede huisstijl. Ook daar kunnen wij je mee helpen! Maar onze content marketing gaat verder dan dat. Of je nu een opvallende poster nodig hebt voor je volgende evenement, een professioneel visitekaartje om een blijvende indruk achter te laten, nieuwe foto’s voor je website of een nieuwsbrief om je klanten op de hoogte te houden – onze grafisch vormgever heeft het in huis.
Dus, klaar om jouw merk te laten stralen? Voor elk visueel aspect van je merk ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat je boodschap helder en effectief wordt overgebracht. Neem contact op en laten we samen iets moois creëren.

> Klaar voor visueel spektakel
illustratie ontwerp van een website als voorbeeld + een mobiel ontwerp

Maak impact met krachtige teksten

Copywriting is het hart van effectieve content marketing. In een wereld waarin je overspoeld wordt met informatie, is het de kunst van het schrijven die je boodschap doet opvallen en resoneren bij je doelgroep. Goede copy engageert, informeert en overtuigt. Bij Meceda combineren we strategische content marketing met meesterlijke copywriting om ervoor te zorgen dat jouw verhaal niet alleen wordt gehoord, maar ook actie teweegbrengt. Of het nu gaat om een pakkende blogpost, een overtuigende productbeschrijving of een inspirerend merkverhaal, we hebben de pen en de strategie om het te realiseren.

Wil je niet alleen opvallen bij je publiek, maar ook bij de zoekmachines? Met SEO tekstschrijven slaan we twee vliegen in één klap: pakkende content voor je bezoekers én optimalisatie voor zoekmachines. Bij Meceda zorgen we dat jouw internet teksten niet alleen resulteren in clicks, maar ook in blijvende aandacht. Meer over zoekmachineoptimalisatie lees je hier. 

Klaar om jouw verhaal de impact te geven die het verdient? We zorgen ervoor dat je boodschap helder en effectief wordt overgebracht.

> Ja, ik wil graag betere teksten
illustratie van idee naar ontwerp

Wij zijn jouw content marketingbureau

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met je content door onderzoek te doen en teksten of visuals te creëren en deze te verspreiden via de juiste kanalen op het juiste moment. Als je daar als ondernemer voldoende tijd voor hebt en je vindt het leuk, wie zijn wij dan om het af te raden. Maar als je net als vele ondernemers helemaal geen tijd hebt om aan je content te werken, zijn wij er als content marketingbureau voor je! 

Onze content creators gaan graag voor je aan de slag om teksten en visuals te creëren waarmee je echt impact maakt. Neem nu nog contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Veelgestelde vragen

Content marketing is meer dan alleen het communiceren van jouw beschikbare diensten of producten. Het gaat bij content marketing om het binden van jouw doelgroep aan de organisatie. Dit doe je door middel van relevante informatieve content van hoge kwaliteit.

Het doel van content marketing is om potentiële klanten aan te trekken en deze klanten te binden aan de organisatie. Oftewel, in luxe termen van de marketingwereld: om van een prospect een klant te maken en van een klant een ambassadeur. De activiteiten die je rondom content marketing uitvoert zullen er dan ook op gericht moeten zijn een potentiële klant te verleiden de volgende stap in de customer journey te zetten.

Content marketing brengt gigantisch veel voordelen met zich mee. Deze zijn op directe en indirecte wijze merkbaar. Een aantal van de belangrijkste voordelen van content marketing zijn: je houdt je klanten op de hoogte, je bouwt relaties op, je wordt sneller en makkelijker ontdekt door nieuwe klanten en je verhoogt je inkomsten. Dit zijn natuurlijk maar een paar van de voordelen.

Doordat wij in de huidige maatschappij op een dagelijkse basis steeds meer informatie over ons heen krijgen, is het onmogelijk om vandaag de dag nog alles te lezen en mee te krijgen. Daardoor zijn consumenten tegenwoordig steeds selectiever. Daarnaast is het opvallend dat consumenten vandaag de dag vaker op zoek zijn naar merken die een verhaal vertellen. Het is daarom van groot belang om met behulp van content marketing een authentiek verhaal te vertellen, met relevante en interessante informatie.