Diensten

Wat we doen

Streef je naar online groei en concrete resultaten? Het team van Meceda staat voor je klaar. Of je nu een nieuwe website of webshop nodig hebt, met SEO-teksten beter gevonden wilt worden of toe bent aan een herpositionering van je merk: Wij zijn van alle markten thuis!

Meceda illustratie JP in meeting over webshop

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Development

Development

Of je nu een compleet nieuwe website wil laten bouwen, of altijd al een webshop wilde beginnen, ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars creëert functionele en visueel aantrekkelijke websites, afgestemd op jouw bedrijf en klantbehoeften.

Marketing

Marketing

“Oh ja, we moeten ook nog met onze marketing aan de slag!” Herkenbaar? Voor de beste content, SEO of een groeiplan op maat, als kennis, zin of capaciteit ontbreekt, vullen wij aan en nemen we het over. Zo kun jij zorgeloos verder met je corebusiness.

E-commerce

E-commerce

Ben jij de weg kwijt in de wereld van webshops en Google Ads? Zeggen afkortingen als SEA, CTR en ROI je nog steeds niks en zie je maar geen resultaat van je advertenties? Dan is het tijd om de specialisten van Meceda in te schakelen.

Hosting & Onderhoud

Hosting & Onderhoud

Zoek je een hostingpartner die het makkelijk maakt voor je? Of ben je niet tevreden over je huidige hosting? Ben je op zoek naar een server die wel de snelheid levert die nodig is en de beveiliging op orde heeft? Dan zijn wij jouw hostingpartner.

Strategie & Advies

Strategie & Advies

Elk succesvol bedrijf heeft een stevig fundament en een heldere strategie. Maar hoe bepaal je die in een steeds veranderende markt? Samen pakken we de uitdagingen en kansen op. Meceda is méér dan adviseur: wij zijn jouw strategische partner.

Hét full-service webbureau voor jou!

We denken niet alleen aan de gebruiksvriendelijkheid van de website voor de bezoekers, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid voor jou. We vinden het belangrijk dat je zonder al te veel technische kennis bepaalde onderdelen van de website zelf kunt beheren. Wil je graag blogartikelen plaatsen of wil je je snel wisselende team zelf kunnen aanpassen? Dat kan met ons CMS-systeem van WordPress.

Voorbeeld layout woocommerce wordpress