Website laten maken

Wil je een website laten maken die jouw unieke merkidentiteit perfect weerspiegelt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen professionele websites die niet alleen jouw merk naar voren brengen, maar ook uniek en onderscheidend zijn. Ons team van gepassioneerde webexperts is volledig toegewijd aan het creëren van innovatieve online oplossingen. Met onze expertise in het laten maken van websites, zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid net zo dynamisch en uniek is als jouw merk.

illustratie ontwerp van een website als voorbeeld + een mobiel ontwerp

Voor een professionele website ga je naar Meceda

Doelgroep gericht

Doelgroep gericht

Onze aanpak is altijd klantspecifiek, waarbij we de wensen en voorkeuren van jouw (potentiële) klanten als uitgangspunt nemen om een website te leveren die zowel aanspreekt als resultaten oplevert.

Meer leads & aanvragen

Meer leads & aanvragen

Wij ontwerpen websites die niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook functioneel, met het doel om bezoekers te transformeren in waardevolle leads.

Beter vindbaar

Beter vindbaar

Onze expertise in SEO en online marketing stelt ons in staat om websites te bouwen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een stevige basis hebben voor online vindbaarheid en succes.

Website laten maken: hoe werkt het?

Benieuwd wat ‘website laten maken’ echt inhoudt? In deze snel veranderende digitale wereld is het hebben van een sterke online aanwezigheid onmisbaar. Of je nu droomt van een robuuste digitale business of gewoon een strak online visitekaartje wenst, wij staan klaar om een professionele website te bouwen die perfect aansluit bij jouw doelgroep. Ons team van deskundige WordPress-specialisten werkt nauw met je samen, zodat jouw droomwebsite werkelijkheid wordt.

Bij ons draait alles om WordPress, een wereldwijd geprezen en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem, altijd up-to-date met de laatste digitale trends. Geen zorgen als je niet zo tech-savvy bent; WordPress maakt het beheren van je website een fluitje van een cent. Bovendien biedt de populariteit van WordPress toegang tot een schat aan plugins, waarmee we jouw site helemaal kunnen afstemmen op jouw unieke wensen en eisen. Samen zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen schittert in design, maar ook uitblinkt in functionaliteit en gebruiksgemak.

Direct contact opnemen
illustratie van WordPress dashboard

Professionele website laten maken?

Op zoek naar een website die precies past bij wat je wilt? Of je nu start met een nieuwe website of je bestaande site wilt verbeteren, wij zijn er voor je. Samen werken we jouw visie uit tot een website die voldoet aan al je wensen. Ons team is klaar voor elke uitdaging, ongeacht je ervaring met online technologie. We maken een website waar je trots op kunt zijn. Wil je weten wat het kost om een website te laten maken? Bekijk onze blog voor een duidelijk overzicht en handige tips om alles uit je website te halen.

Meer informatie
illustratie van idee naar ontwerp

Werk waar wij trots op zijn

Homan Slapen
Website

Homan Slapen

Lees meer >
Gastrobar Roden
Website

Gastrobar Roden

Lees meer >
Onder de Linden
Website

Onder de Linden

Lees meer >

Hoe wij een website voor jou maken.

Wanneer je voor ons kiest, beginnen we met een persoonlijke kennismaking en een brainstormsessie om jouw ideeën en mogelijkheden te verkennen. Het traject omvat vervolgens verschillende fases, waaronder strategie, design, development en implementatie, om jouw perfecte website te realiseren.

Website strategie

Na de brainstormsessie zetten we jouw doelen om in een concrete strategie. We focussen op de noodzakelijke functionaliteiten en elementen die jouw website nodig heeft om succesvol te zijn. Deze fase gaat over het leggen van de basis voor een site die niet alleen aan jouw wensen voldoet, maar ook effectief communiceert met jouw doelgroep.

Webdesign

Het designproces is waar jouw merk visueel tot leven komt. We ontwikkelen een uniek website-ontwerp dat jouw merkidentiteit versterkt en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. Jouw feedback is essentieel in deze fase; we zorgen ervoor dat het design jouw visie en wensen weerspiegelt.

Webdevelopment

In deze fase brengen we het design tot leven in WordPress. Als ervaren ontwikkelaars passen we alle gewenste functionaliteiten aan. Je website wordt SEO-vriendelijk en snel opgeleverd, inclusief integratie met Google Analytics voor het monitoren van de prestaties.

SEO teksten schrijven

Dit is de fase waarin we de inhoud van je website optimaliseren. Onze gespecialiseerde schrijvers creëren SEO-teksten die niet alleen aantrekkelijk zijn voor jouw bezoekers, maar ook hoog scoren in zoekmachines. Dit is een cruciaal onderdeel om de vindbaarheid en effectiviteit van je website in zoekmachines te vergroten.

Implementatie en livegang van de website

Na de afronding van de website en jouw goedkeuring, maken we de site live. We vieren dit belangrijke moment graag samen met jou. Voor de livegang krijg je van ons een training in WordPress, zodat je zelfstandig je website kunt beheren. En natuurlijk staan we klaar voor ondersteuning na de livegang.

Onderhoud, beheer & hosting

De laatste fase is gericht op het onderhouden, beheren en hosten van je website. We zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date, veilig en optimaal functioneert. Ons team staat klaar om regelmatig updates en beveiligingspatches toe te passen, en we bieden betrouwbare hostingopties voor maximale prestaties en veiligheid.

Wil je meer ontdekken over WordPress-websites?

Onze WordPress-specialisten staan paraat om je te ondersteunen bij al je vragen en uitdagingen.

  • Deskundige WordPress-specialisten.
  • Websites die converteren.
  • Een indrukwekkend portfolio met meer dan 60 tevreden referentie
Ik wil meer ontdekken
Ontwerp-meceda-illustraties-hosting

Voor een professionele website ga je naar Meceda

Focus op de doelgroep

Focus op de doelgroep

Bij ons draait alles om het creëren van websites die precies passen bij wat je nodig hebt. We kijken verder dan alleen jouw voorkeuren of een mooie huisstijl. Onze focus? Een website die niet alleen er goed uitziet, maar ook keihard werkt als jouw online marketingheld en conversietopper. We duiken diep in de wensen van jouw doelgroep, want uiteindelijk gaat het om hen. Samen met jou brengen we in kaart wat jouw bezoekers willen en hoe jouw website hen kan boeien en binden.

Conversie gerichte websites

Conversie gerichte websites

Ons doel is simpel: we willen dat jouw websitebezoekers actie ondernemen. Of ze nu iets kopen, zich inschrijven voor je nieuwsbrief, of contact opnemen – het draait allemaal om conversie. We ontwerpen je website met precisie, zodat deze jouw bezoekers aanzet tot actie. Met slimme tools en een doordachte opbouw maken we het makkelijk voor jou om landingspagina’s te creëren die jouw doelen binnen bereik brengen.

Bereik de top in Google

Bereik de top in Google

Wat heb je aan een geweldige website als niemand 'm ziet? Precies, niet zoveel. We zorgen dat jouw nieuwe site niet alleen mooi en functioneel is, maar ook dat deze top scoort in Google. Onze online marketingexpertise zorgt ervoor dat jouw site niet alleen opvalt, maar ook echt resultaat oplevert. We zetten onze kennis en ervaring in om jouw site te laten schitteren in zoekmachines en op sociale media, zodat jouw online aanwezigheid sterk en doeltreffend is.

Veelgestelde vragen

Wij hanteren geen standaardprijzen; elke website is uniek en vereist een op maat gemaakte offerte. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals design, functionaliteit en eventueel branding.

Ons team zorgt ervoor dat jouw website zowel technisch uitstekend functioneert als visueel aantrekkelijk is. We besteden aandacht aan strategie, branding, conversieoptimalisatie en SEO om jouw doelgroep effectief te bereiken.

Een bureau zoals Meceda neemt alle praktische werkzaamheden uit handen, met de expertise van jarenlange ervaring. Zo ben je verzekerd van een professionele, goed functionerende website die aansluit bij jouw doelstellingen.