E-commerce

Haal de e-commerce specialist in huis

Wanneer je aan e-commerce denkt, denk je vast aan producten kopen en verkopen via een webshop. Dit klopt, maar er komt veel meer bij kijken. E-commerce betekent elektronische handel. Dit kan onder andere met een webshop, verkopen via socialmediakanalen zoals Facebook, Google Shopping of verkoop via websites van derden zoals Marktplaats. Wij zijn e-commerce specialist en helpen jou met de beste e-commerce oplossing.

Direct van start
Webshop illustratie

Wat is e-commerce?

Met e-commerce wordt online handel bedoeld. Handel in de breedste zin van het woord, alles in ruil voor betaling, zowel producten als diensten. De ‘e’ staat net als bij e-books en e-mail voor elektronisch. Elektronisch gaat voornamelijk over verkoop op afstand, waarmee in de meeste gevallen internet wordt bedoeld. Samengevat betekent e-commerce dus handeldrijven via het internet.

Op welke manieren helpen we jou met e-commerce?​

Volledige ondersteuning

Volledige ondersteuning

We ondersteunen je gedurende het hele proces, van A tot Z bouwen we jouw e-commerce oplossing.​

Alle disciplines

Alle disciplines

Het voordeel van ons full service webbureau is dat we alle disciplines in huis hebben om van jouw e-commerce oplossing een succes te maken.​

Bijdrage

Bijdrage

Wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw e-commerce oplossing? Graag! ​

Hét e-commerce bureau voor jou!​

Wij zijn specialist in e-commerce oplossingen. Wil je een e-commerce shop? Dan bouwen we die voor je! Wil je verkopen via social media? Wij richten het voor je in. Wil je verkopen via Google Shopping? Wij zorgen dat je in de lijst staat. Onze door de wol geverfde e-commerce specialisten kunnen alles voor je regelen.

  • We bespreken met jou welke doelen je hebt. Op basis daarvan bepalen we wat de meest geschikte e-commerce oplossing is. ​
  • Binnen ons marketingbureau hebben we alle disciplines in huis om van jouw e-commerce oplossing een succes te maken. ​
  • Jij kunt je richten op waar jij goed in bent, dan doen wij hetzelfde ​
Overtuigd? Maak een afspraak
illustratie - ontwerp van een website als voorbeeld

Veelgestelde vragen

Een webshop is e-commerce, maar e-commerce is niet alleen een webshop. E-commerce betekend electronisch handelen, je rekent dus online via een webshop, website of platform af voor een dienst of product. Een webshop richt zich vooral op het verkopen van producten, een school zou bijvoorbeeld online lesprogramma’s kunnen aanbieden en deze online laten afrekenen. Neem bijvoorbeeld een trainer die via een platform via video lessen gaat geven of tickets voor een concert of bioscoop, wanneer je dit online betaalt heet dat e-commerce.

Het antwoord over de duur van het bouwen van een e-commerce shop is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de shop, de functionaliteiten en de integraties met betaalsystemen en koppelingen. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we uit wat je vertelt wel een schatting maken van de tijd die we nodig hebben voor de bouw.

Pfff… Lastige vraag. Zoals je net gelezen hebt is e-commerce een breed begrip. De investering is afhankelijk van wat je wilt. Verkopen via social media of e-commerce shop zijn verschillende dingen en het één kost ook veel meer tijd dan het ander. Ga er in ieder geval maar niet van uit dat je onder de vierduizend euro een oplossing hebt waar je financieel onafhankelijk van wordt.

We gebruiken WordPress voor het bouwen van websites en gebruiken voor het bouwen van e-commerce shops WooCommerce van het WordPress CMS. Dit is wereldwijd een van de meestgebruikte CMS-systemen. Dit komt door het gebruiksgemak, zowel voor ons als voor jou. Zo kun jij zonder al te veel kennis van webdesign aanpassingen doen op de e-commerce shop.