Hosting & Onderhoud: onbezorgd online

Ontdek Meceda WordPress hosting en technisch websitebeheer voor optimale siteprestaties en vindbaarheid. Snel, persoonlijk, veilig en altijd up-to-date.

Meceda illustratie JP in meeting over webshop

WordPress Hosting & Technisch Websitebeheer

Bij Meceda begrijpen we dat een goed presterende website rust op twee pijlers: betrouwbare hosting en regelmatig technisch beheer. Daarom bieden we onze klanten een professioneel hostingplatform dat speciaal is afgestemd op het beheer van zowel kleine als grote websites en webshops. Naast de hosting kunnen wij ook zorgen voor het noodzakelijke technisch beheer van je website met ons ‘Technisch onderhoud en beheer’ pakket. Met Meceda’s hosting en technisch beheer is je website altijd snel, veilig en up-to-date; volledig ontzorgd altijd veilig online.

illustratie ontwerp van een website als voorbeeld + een mobiel ontwerp

Versnel je groei en Online zichtbaarheid

Snelle hosting is cruciaal voor je positie in Google. Met ons eigen, professionele hostingplatform draait je website altijd snel en veilig, zelfs onder de druk van veel traffic. Zo ben je verzekerd van een top performance, wat leidt tot betere rankings en een stroom aan nieuwe bezoekers. Laat je niet vertragen door bezoekersaantallen; schaal moeiteloos en houd je site te allen tijde razendsnel met Meceda hosting.

Vertel mij meer over Meceda Hosting
Ontwerp Meceda illustraties online zichtbaarheid

Snel, Veilig en Persoonlijk

Verwacht bij Meceda hosting meer dan alleen snelheid en betrouwbaarheid; verwacht een service die met je meedenkt. Met ons aan het roer, is je WordPress site in handen van snelle, proactieve beheerders die altijd klaarstaan om bugs te bestrijden en downtime te minimaliseren.
De voordelen van Meceda Hosting:

• Persoonlijke aandacht: een vaste contactpersoon voor al je hosting- en onderhoudsvragen.
• Privacy bewust: veilige dataverwerking die voldoet aan de strengste privacywetgeving.
• Continuïteit gegarandeerd: dagelijkse back-ups en uptime monitoring, zodat we direct actie ondernemen bij onvoorziene gebeurtenissen.

Onze servers zijn exclusief voor Meceda klanten, niet gedeeld met derden, wat resulteert in optimale prestaties, specifiek afgestemd op jouw behoeften. Of je nu kiest voor een plek op onze gezamenlijke servers of een eigen server voor hoog verkeer, wij zorgen voor een naadloze, veilige hostingervaring. Bij Meceda is hosting meer dan een technische noodzaak; het is een strategische keuze voor groei en succes.

Maak een afspraak
Ontwerp Meceda illustraties blob

Voorkom dat je website wordt gehacked!

Regelmatig komen er updates van het CMS uit. Deze updates zorgen voor vernieuwde functionaliteiten, verhelpen problemen en verbeteren de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is het belangrijk om deze updates regelmatig uit te voeren voor de veiligheid van de website. Wordt er niet op tijd geüpdate, dan blijft de ‘achterdeur’ open staan met alle beveiligingsrisico’s van dien. Niet alleen grote website, maar ook kleine websites worden regelmatig gehackt. Met ons technisch onderhouds- en beheerpakket ben je altijd verzekerd van de meest actuele versie van het WordPress CMS, zorgen we dat plug-ins up-to-date zijn en lossen we eventuele storingen op.

Wat krijg je in het Meceda onderhouds- en beheerpakket?

• Maandelijkse updates van WordPress en plug-ins
• 24/7 telefonisch bereikbaar voor storingen
• Diverse premium plug-ins
• Meceda WordPress Beveiligingsplugin
• Managed WordPress hosting op onze eigen servers
• SMTP Relay Service: veilig e-mail versturen via je website
• SSL-certificaat

Neem contact op
Ontwerp-meceda-illustraties-hosting