Webdesign - een eerste indruk die blijft hangen

In een wereld waar online aanwezigheid alles is, heeft jouw bedrijf een webontwerp nodig dat echt opvalt. Bij Meceda creëren we niet zomaar websites; we bouwen ervaringen. Met behulp van geavanceerde tools zoals Figma en Adobe XD, zorgen onze ontwerpers voor een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ervaring die bezoekers omzet in klanten. Of je nu de volledige website bij ons laat ontwikkelen of alleen de ontwerpen en vormgeving nodig hebt voor jouw eigen webdeveloper, Meceda biedt de flexibiliteit, creativiteit en deskundigheid om jouw online visie tot leven te brengen.

homepagina afbeelding met iconen die staan voor alle diensten

Van idee naar ontwerp

Heb je een idee voor je website, maar weet je niet hoe je het tot leven moet brengen? Bij Meceda nemen we de tijd om naar je ideeën te luisteren en te begrijpen wat je echt wilt bereiken. We koppelen je aan onze ervaren webdesigners die jouw visie omzetten in een concreet ontwerp. Of je nu een eenvoudige en strakke uitstraling wilt of iets unieks en interactiefs, we zorgen ervoor dat het ontwerp past bij jouw merk en aansluit bij je doelgroep. Met Meceda gaat je idee verder dan alleen woorden, onze webdesigners vertalen het voor je naar het digitale doek.

illustratie van idee naar ontwerp

Waarom wij een UX Design maken

Bij het creëren van een website draait alles niet alleen om hoe het eruitziet, maar ook om hoe het voelt voor je gebruikers. Daarom leggen we bij Meceda een sterke nadruk op UX Design, oftewel User Experience Design.

Jouw website is de digitale deur naar je onderneming, maar je wilt niet dat ze verdwalen in de gang. Een goed UX Design zorgt ervoor dat je website intuïtief en gebruikersvriendelijk is, waardoor bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Dit leidt niet alleen tot een aangenamere ervaring maar draagt ook bij aan hogere conversieratio’s en klanttevredenheid. Kortom, we maken een UX Design omdat we geloven dat jouw klanten een plezierige online-ervaring verdienen.

illustratie van WordPress dashboard

Een betere gebruikerservaring met UX Design

Gebruikersvriendelijkheid

Gebruikersvriendelijkheid

Verhoogde conversies

Verhoogde conversies

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Op zoek naar puur alleen een design?

Heb je zelf al een team van webdevelopers maar ben je op zoek naar een webdesigner die een uniek webdesign voor je tot leven brengt? Bij Meceda hebben we de oplossing voor je. Ons team van gespecialiseerde designers kan een op maat gemaakt webdesign creëren dat naadloos aansluit bij jouw merk en de behoeften van je doelgroep.

We leveren het design aan in een formaat dat je eigen team makkelijk kan integreren, zodat zij verder kunnen met de ontwikkeling van de website. Of je nu een fris en modern ontwerp wilt of een tijdloze klassieke uitstraling, wij zorgen dat het design perfect aansluit bij jouw wensen. Bij Meceda is jouw visie onze missie en we zijn er trots op een design te kunnen leveren dat je eigen team in staat stelt om de website van je dromen te bouwen.

Webdesign als onderdeel van jouw webdevelopment traject

Webdesign is niet zomaar een fase in het proces van het bouwen van een website; het is het fundament waarop alles wordt gebouwd. Het begint met het begrijpen van de doelstellingen, doelgroep en merkidentiteit van de website. Van daaruit wordt een visueel concept ontwikkeld dat de uitstraling, lay-out en gebruikerservaring omvat. Een doordacht webdesign houdt niet alleen rekening met esthetiek, maar ook met functionaliteit, gebruiksgemak en hoe de inhoud zich zal organiseren en presenteren.

Ben je tevreden met het webdesign? Dan gaan wij verder met het bouwen van de website. Ons team van ervaren ontwikkelaars zorgt voor een naadloze overgang, waarbij elk element van het ontwerp zorgvuldig wordt geïmplementeerd. Hierbij wordt aandacht besteed aan responsiviteit, zodat de site er goed uitziet op alle apparaten en wordt de website SEO-geoptimaliseerd om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Bij Meceda is je webdesign niet alleen een visueel plan, maar de basis voor een dynamische en effectieve website die jouw merk en boodschap perfect weerspiegelt.