Marketing

Jouw eigen marketingbureau

Op zoek naar een marketingpartner die écht begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft? Welkom bij Meceda. Zie ons als je externe marketingafdeling dat je helpt je doelgroep te bereiken. Wanneer je kennis, zin of capaciteit mist voor content die bij je past, SEO of een op maat gemaakt groeiplan, staan wij klaar om jouw marketingafdeling aan te vullen of het van je over te nemen. Zo kun jij zorgeloos verder met je corebusiness.

Meceda illustratie JP in meeting over webshop

Waarom kiezen voor een marketing-bureau?

>Bespaar tijd en frustratie 

Wij snappen dat tussen alle bedrijfsactiviteiten door, online marketing een uitdaging kan zijn. Je weet hoe belangrijk marketing is, maar tussen het runnen van je bedrijf door blijft er weinig tijd over. En laten we eerlijk zijn, marketing kan frustrerend zijn als je niet weet waar te beginnen. Dat is waar wij in beeld komen. Meceda, een online-marketing bureau!

Waarom je ons moet inschakelen:

  • Tijdsbesparing: Focus op je corebusiness, wij regelen je marketing.
  • Expertise: Onze content creators en SEO/SEA-specialisten weten precies wat werkt.
  • Resultaatgericht: Meten is weten, want marketing moet tenslotte geld opleveren.
  • Budget: We spreken samen een budget af dat bij jou en je doelstellingen past. Flexibel en duidelijk.

Laat de stress los en maak je marketing onze zorg. Bij Meceda combineren we onze marketingkennis met jouw bedrijfsvisie, altijd passend binnen je budget. Minder zorgen, meer resultaat. Klaar om dit samen aan te pakken? Maak een afspraak en laten we van start gaan!

Ja, ik wil graag tijd en frustratie besparen
homepagina afbeelding met iconen die staan voor alle diensten

Impact met ijzersterke content

Contentmarketing is het maken en delen van waardevolle informatie om te zorgen dat jouw doelgroep actie onderneemt die goed is voor je bedrijf. Simpel gezegd, het gaat om het delen van nuttige content om klanten te winnen en te behouden. Benieuwd hoe we dat doen? Scroll dan verder en ontdek hoe wij ook jouw verhaal de impact kunnen geven die het verdient.

Een sterke boodschap verdient een prachtige presentatie. Of je nu pakkende teksten nodig hebt of visueel verbluffende ontwerpen, ons team biedt het allemaal. Met een inhouse SEO-tekstschrijver en grafisch vormgever zorgen we ervoor dat jouw boodschap niet alleen gehoord, maar ook gezien wordt. Onze content creators gaan graag voor je aan de slag.

Ja, ik ben op zoek naar ijzersterke content
ijzer sterke content afbeelding

SEO

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, zorgt ervoor dat je website beter zichtbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Het gaat niet alleen om het schrijven van teksten met de juiste keywords, maar omvat ook technische optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van de content. Een goede zichtbaarheid betekent dat jouw website sneller op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt, wat meer bezoekers oplevert.

Als SEO-specialisten duiken we diep in jouw website en branche. We stellen eerst concrete doelen, bekijken de concurrentie en zorgen voor passende content. Dit kan variëren van het schrijven van blogs tot technische updates. Ons hoofddoel? Jouw organische zichtbaarheid vergroten en ervoor zorgen dat je online domineert in jouw vakgebied.

Ja, ik wil organisch beter gevonden worden
illustratie ontwerp van een website als voorbeeld + een mobiel ontwerp

Advertising

Heb je het gevoel dat je advertentiebudget in een bodemloze put verdwijnt? Met een gerichte aanpak in zowel Google Ads als social advertising zorgen we voor maximale impact. Elke vorm van advertising heeft zijn specifieke doel, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Door gebruik te maken van datagedreven inzichten halen we snel resultaten. We zorgen dat elke cent effectief wordt ingezet, zodat je de hoogst mogelijke ROI behaalt. Klaar om meer uit je advertentiebudget te halen?

Lees meer over de advertising mogelijkheden
homepagina afbeelding met iconen die staan voor alle diensten

In 12 maanden succes met het Meceda Online Groeiplan

Wil jij echt gaan scoren in de zoekmachines? Dan kom je er niet alleen met ons SEO-traject, tenzij je website natuurlijk bij ons gebouwd is. Jouw website moet namelijk staan als een huis. Daarom hebben wij ons Meceda Online Groeiplan ontwikkeld. In lijn met onze missie “Meceda Maakt Marketing Makkelijk”, hebben we een eenvoudig, maar effectief proces ontwikkeld om in 12 maanden niet alleen je website opnieuw te ontwerpen en te bouwen, maar ook te optimaliseren en vindbaar te maken.

In 12 maanden geven we niet alleen je website een visuele en technische make-over, we gaan hem ook tekstueel optimaliseren en vindbaar maken. Het doel? Meer verkeer naar je website en uiteindelijk een hogere omzet voor jouw bedrijf. En terwijl wij achter de schermen hard werken aan je website, kun jij je focussen op waar jij het beste in bent: met je bedrijf en je vak bezig zijn. Dus zet vandaag nog de eerste stap naar meer online succes en neem contact met ons op. We kijken er naar uit om samen met jou aan de groei van je bedrijf te werken.

Lees hier meer
Voorbeeld layout woocommerce wordpress