Ontwikkelen van je nieuwe website
Een frisse start

Ontwikkelen van je nieuwe website

De eerste drie maanden gaan we meteen aan de slag met een nieuw design dat aan alle moderne eisen voldoet. Niet alleen ziet jouw website er straks gelikt uit, ook zal hij vlekkeloos op alle apparaten functioneren. We beginnen met het ontwerp van een nieuwe homepage, je wilt tenslotte een goede eerste indruk maken bij je bezoekers. Pas als jij akkoord geeft op het ontwerp en de stijl, gaan we deze doorvoeren naar alle andere pagina’s. Dit doen we met de huidige content zodat je nieuwe website snel gelanceerd kan worden. In de maanden hierna gaan we deze content optimaliseren om de vindbaarheid bij zoekmachines als Google te verbeteren.

Verbeteren van vindbaarheid en conversie
Optimaliseren

Verbeteren van vindbaarheid en conversie

Tijd voor het inhoudelijke werk! We kijken kritisch naar de huidige pagina’s en maken een nieuwe menustructuur waarin eventuele overbodige pagina’s verdwijnen, maar ook nieuwe pagina’s toegevoegd worden. Vanuit deze opzet maken we een planning; welke pagina’s gaan we als eerste onder handen nemen? Dit is belangrijk omdat deze pagina’s als eerste gaan scoren in de zoekmachines. Prioriteiten stellen dus. Uiteindelijk komen alle pagina’s uit de nieuwe menustructuur aan bod, worden deze SEO geoptimaliseerd en kijken we of de conversie nog verder moet worden verbeterd.

Evaluatie en toekomstplan
En nu verder...

Evaluatie en toekomstplan

In maand 12 leggen we de laatste hand aan de pagina’s. Je website begint al zichtbaar te worden in de zoekresultaten. Aan het eind van dit jaartraject is jouw site helemaal ready om hoog te scoren. Maar, online is alles continu in beweging. Dus, hoe zorg je ervoor dat je site de concurrentie voor blijft? We evalueren de vooraf gestelde doelen en denken samen vooruit! Wij helpen je graag nog verder groeien en maken samen met jou een vervolgplan op maat. Echt klaar voor de toekomst dus!