Webdeveloper Stagiair aan het woord: Ayla

Elk jaar verwelkomen we nieuwe stagiaires bij Meceda, die met hun unieke talenten en frisse blik bijdragen aan ons bedrijf. Onze stagiaires zijn echte duizendpoten en krijgen de kans om te leren en te groeien in diverse rollen. Van grafisch vormgeven en online marketing tot front-end en back-end development. In deze rubriek delen onze stagiaires hun leerervaringen, uitdagingen en successen. Nu aan het woord onze stagiair Ayla die stageliep op onze afdeling webdevelopment.

Ontwerp meceda illustratie Ayla

Vertel eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Ayla van de Vosse en ik ben een vierdejaars Sofware Development MBO-student op het Drenthe College in Assen. Op de opleiding heb ik onder andere geleerd te werken met de programmeertalen HTML, CSS en PHP. Deze talen heb ik in de afgelopen 20 weken mogen toepassen in de praktijk bij het webdevelopment- en marketingbureau Meceda in Eelde.

Voorbeeld layout woocommerce wordpress

Wat voor werkzaamheden heb je zoal uitgevoerd tijdens je stage?

Gedurende deze periode heb ik de kans gekregen om heel veel verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf uit te voeren, zowel intern als voor klanten. Deze taken waren allen heel uiteenlopend; van het plaatsen van blogs tot het bouwen van een webshop, van het technisch optimaliseren van websites tot het visueel aantrekkelijker maken van informatiepagina’s. Al met al heb ik veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren tijdens mijn stageperiode.

homepagina afbeelding met iconen die staan voor alle diensten

Heb je iets kunnen leren binnen het bedrijf?

De diversiteit in de werkzaamheden zorgden ervoor dat ik elke dag wel iets nieuws te leren had, maar ook dat ik hier altijd veel plezier in had. De dingen die ik geleerd hebben vallen niet allemaal onder het technische aspect, maar ook over bijvoorbeeld het samenwerken binnen een team of het (leren) werken met een SEO-tool. Alles wat ik heb geleerd tijdens mijn tijd bij Meceda zal enorm bijdragen aan toekomstige stages en aan de vervolgstudie die ik wil gaan volgen op het HBO. 

Wat zou je meegeven aan komende stagiair(e)s?

Aan toekomstige stagiaires zou ik graag willen meegeven dat ze elke kans moeten aangrijpen om te leren en hun kennis te vergroten. Aarzel niet om veel vragen te stellen en durf buiten je comfortzone te stappen.

Voorbeeld layout woocommerce wordpress

Ook stagelopen bij Meceda?

Enthousiast geworden na het lezen van de stage-ervaring van Ayla? Zie jij jezelf al groeien in een uitdagende en veelzijdige stage bij ons? Bekijk dan onze stage-vacatures en wie weet zit jij binnenkort bij ons op kantoor!

Jouw stage avontuur begint hier
Ontwerp Meceda illustraties webshop