Professionele webshop laten maken

Met een webshop hoef je de deuren van je winkel nooit meer te sluiten! Je bent 24/7 bereikbaar voor klanten. Van een kleine webshop met een paar producten tot een uitgebreide online shop met duizenden producten en alles daartussenin. Webshop laten maken? Wij bouwen een webshop die werkt voor jouw klanten! 

Offerte aanvragen
Ontwerp voor de webshop pagina

Voor een professionele webshop ga je naar Meceda

Jouw klant centraal

Jouw klant centraal

Bij het bouwen van de webshop houden we jouw klant voor ogen. Daarvoor is de webshop uiteindelijk bedoeld.

Oneindig veel mogelijkheden

Oneindig veel mogelijkheden

Wat voor webshop je ook wilt, wij kunnen alles bouwen. Wij gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg!

Maatwerk

Maatwerk

Een webshop moet naadloos bij jouw bedrijf passen en is dus altijd maatwerk. Samen zorgen we voor echte resultaten.

Een webshop is maatwerk

We kunnen verschillende soorten webshops maken. Wil je dat alleen mensen met een inlogcode toegang hebben tot de webshop? Of wil je een kleine webshop naast je winkel die je gemakkelijk zelf kunt bijhouden? Of ga je voor een uitgebreide e-commerce shop? Wij kunnen het allemaal! 

Ontwerp Meceda illustraties webshop

Webshop laten maken met WooCommerce

Onze websites bouwen we met WordPress en onze webshops met WooCommerce. Deze CMS-systemen zijn wereldwijd het meest gebruikt en dat is niet zonder reden. Met een beetje hulp van ons kan je zelf je webshop bijhouden. En wat dacht je van meer dan 500 beschikbare uitbreidingen om je webshop verder te personaliseren? Een compleet systeem met brede inzetbaarheid dus! 

Offerte aanvragen
Voorbeeld layout woocommerce wordpress

Een goede webshop bouwen we samen

Wij snappen dat je ons nodig hebt om een webshop te bouwen, maar andersom is ook het geval. Want hoe zouden we een webshop kunnen bouwen zonder jouw input? Jij hebt belangrijke kennis over je branche en je kan ons meer vertellen over je doelgroep en de producten die je aan wilt bieden in de webshop. Om de webshop uiteindelijk ook te vullen met producten kan je ervoor kiezen om ons te voorzien van alle informatie en bestanden. Dan zorgen wij dat de webshop die we opleveren kant-en-klaar is om direct te gebruiken. Wil je zelf wat doen? Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor een training. We leggen je dan uit hoe je je webshop kunt vullen en bijhouden, zodat je het zelf kunt doen. Nu en in de toekomst. 

Veelgestelde vragen

Een webshop is geïntegreerd in je website. Het is dus een onderdeel van de website. Een e-commerce shop draait volledig om verkopen via internet. Voorbeelden van een e-commerce shop zijn Bol.com en CoolBlue.nl. 

Heeft de website meerdere doelen en wil je daarnaast ook producten via de website verkopen, dan is een webshop een perfecte oplossing. Wil je alleen maar producten verkopen en is dat het enige doel van de website, dan kun je beter kiezen voor een e-commerce shop. 

Wil je hier graag wat extra uitleg over? Kom dan even langs. We leggen het graag uit. 

Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de webshop, op welke manier producten worden aangeleverd en of er naast de webshop ook een uitgebreide website moet komen. Tijdens het intakegesprek kunnen we een redelijke inschatting maken van de duur van de bouw. 

Net zoals bij het bouwen van websites, werken we bij het bouwen van een webshop ook aan goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Dit doen we aan de ene kant door een website met webshop te bouwen die technisch goed in elkaar zit. Aan de andere kant schakelen we onze SEO-specialisten in voor het optimaliseren van de pagina’s en schrijven van relevante content om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten scoren. 

Net als bij de duur van de bouw is ook de investering van een webshop afhankelijk van verschillende factoren. Als je de bouw en het vullen van de shop volledig aan ons overlaat, zal de investering hoger zijn. Kies je voor de training en ga je zelf aan de slag, dan zal de investering wat lager zijn. Tijdens het intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en sturen je een offerte met een duidelijk kostenoverzicht. 

Ja, je kunt je bestaande website integreren met een nieuwe webshop. Afhankelijk van het platform waarop je huidige website is gebouwd, zijn er verschillende opties beschikbaar om een e-commercefunctionaliteit toe te voegen. Dit kan vaak gedaan worden door gebruik te maken van plugins of extensies, zoals WooCommerce voor WordPress. 

Als je huidige website is gebouwd met een contentmanagementsysteem (CMS) dat e-commerce ondersteunt, kan het proces relatief eenvoudig zijn. Als dit niet het geval is, kan een meer op maat gemaakte oplossing nodig zijn.  

Neem contact op voor de mogelijkheden