Meceda hosting

Kies voor Meceda: veilige, betrouwbare webhosting met volledige controle en ondersteuning

Ontwerp Meceda illustraties webshop

Webhosting

Kiezen voor Meceda als je hostingpartner betekent meer dan alleen een plek op het internet; het staat voor veiligheid, gemak en controle over je online aanwezigheid. Onze hostingdiensten, met servers in Noord-Nederland, bieden snelle laadtijden en een veilige opslag van jouw gegevens. Wij bieden op maat gemaakte hostingoplossingen voor elke behoefte, inclusief domeinnaamregistratie.

Jouw website hosten bij Meceda

Wanneer je kiest voor Meceda als je hostingpartner, kies je niet alleen voor een plek op het internet. Je kiest voor veiligheid, gemak en volledige controle over jouw online aanwezigheid. Met onze eigen hostingservers zorgen we ervoor dat jouw website altijd veilig, snel en betrouwbaar is.

 • Veiligheid voorop
  Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze servers, die fysiek in Noord-Nederland staan, garanderen niet alleen een snelle laadtijd voor jouw website maar ook een veilige haven voor jouw gegevens. Voor de continuïteit van jouw online activiteiten is dit van cruciaal belang.
 • Alles onder één dak
  Ken je dat? Je hebt een technisch probleem en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Niet bij ons. Meceda is zowel je webbouwer als je hostingpartner. Dit betekent dat je voor alle vragen en ondersteuning bij ons terechtkunt. Geen gedoe, wel zo makkelijk.
 • Eigenaarschap van je gegevens
  Via ons eigen portal bieden we je de mogelijkheid om zelf eigenaar te blijven van je eigen gegevens. Je kunt deze gemakkelijk beheren en aanpassen wanneer je maar wilt. Volledige controle, direct binnen handbereik.
 • Verschillende servers voor verschillende behoeften 
  Elke website is uniek en zo ook de behoeften op het gebied van hosting. Of je nu een kleine website runt of een grote e-commerce site, wij hebben de juiste server voor jou: van shared server tot private VPS.
 • Domeinnaamregistratie
  Uiteraard helpen we je ook graag met je domeinnaamregistratie. In je eigen hostingomgeving kan je eenvoudig je domeinnamen registreren en beheren.

Klaar om je website de veilige, betrouwbare en snelle hosting te geven die het verdient? Neem contact met ons op en ontdek wat Meceda voor jou kan betekenen.

Veiligheid voorop met webhosting bij Meceda

Bij Meceda is de veiligheid van jouw website onze hoogste prioriteit. We zijn aangesloten bij ICT Waarborg. Deze branchevereniging biedt een extra laag zekerheid en verzekert je van onze inzet voor de veiligheid van jouw website.

Onze hostingdiensten zijn ontworpen met de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om jouw online aanwezigheid te beschermen tegen dreigingen en downtime. Onze servers, geplaatst in Noord-Nederland, garanderen betrouwbaarheid en snelheid. Met Meceda heb je de zekerheid van een veilige, betrouwbare webhosting, ondersteund door onze deskundige service en een directe lijn voor al je vragen en behoeften.

Illustratie blog Meceda 404 foutmelding

Kies voor Meceda webhosting

Op zoek naar een hostingpartij die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan? Kies dan voor Meceda. Ook als je website niet door ons gebouwd is kun je jouw website bij ons laten hosten. Wel starten we met een veiligheidscheck om ervoor te zorgen dat je site voldoet aan onze normen. Maak je geen zorgen; dit is een standaardprocedure om de veiligheid op onze servers te waarborgen. Onveilige websites hosten we liever niet, maar we helpen je graag om eventuele problemen op te lossen. Kies voor een technisch beheerpakket bij ons en je kunt rekenen op een website die veilig, actueel en altijd online is.