Logo & Huisstijl

Tijd voor een nieuwe bedrijfsuitstraling!​

Jij wilt de herkenbaarheid van jouw merk verhogen en je onderscheiden van de concurrent. Met een uniek logo en huisstijl laat je de kernwaarden en primaire essentie van je organisatie zien. Wij laten de ‘why’ van jouw bedrijf zo helder en authentiek mogelijk overkomen.

Leg samen met ons de basis voor een uniek ontwerp voor jouw logo en huisstijl.

homepagina afbeelding met iconen die staan voor alle diensten

Jouw unieke logo en huisstijl laten ontwerpen​

Elk logo moet uniek zijn en een boodschap overbrengen. Een logo mag het bedrijf niet beschrijven, maar is een symbool van het bedrijf doet. Een logo moet vooral herkenbaar zijn en een symbolische essentie hebben van wat jouw bedrijf vertegenwoordigd. Het logo is onderdeel van de grotere boodschap waaruit de huisstijl bestaat.

De huisstijl bestaat uit briefpapier, advertenties, buitenreclame, brochures en zelfs de manier waarop iemand de telefoon opneemt. Al deze dingen bepalen je identiteit. Een consistent en consequent gebruik van je huisstijl op alle mogelijke momenten zorgt voor een grotere herkenbaarheid en een krachtig merk. Wil jij ook herkend worden?

De route naar onze tekentafel
Afbeelding dummy

Branding met je logo en huisstijl​

Wij willen de kernwaarden van jouw bedrijf overbrengen. Daarvoor moeten we jou en jouw bedrijf eerst goed leren kennen. We horen ook graag welke ideeën je zelf hebt. Daarom plannen we altijd eerst een uitgebreide intake en brainstormsessie. Zo leggen we de basis voor een uniek ontwerp voor jouw logo en huisstijl.

De route naar onze tekentafel
Afbeelding dummy

De voordelen van teamwork:

Betrokken

Betrokken

Je bent in het hele proces betrokken. Zo kun je altijd met eigen input komen en kun je tussentijds bijsturen als dat nodig is​

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar

Wij zitten altijd onder de sneltoets als je vragen hebt of graag wilt overleggen​

Expertise

Expertise

Jij kunt je richten op waar je zelf goed in bent, dan doe wij hetzelfde!​

Veelgestelde vragen

Meceda is een full-service webbureau wat inhoudt dat we alle webspecialisten onder een dak hebben. Dat is voor jou makkelijk, omdat je dan niet voor alle online activiteiten aparte bedrijven hoeft in te schakelen. Maar het is voor ons ook makkelijk omdat wij gebruik kunnen maken van elkaars specialisme, zoals de webdesigner die samenwerkt met de copywriter om een goed presterende website te maken.

Ja zeker. Het maakt ons niet uit in welke branche je zit en hoe ingewikkeld dat misschien is. Heb je weleens gehoord van het reinigen van automatische transmissies, de Curly Girl methode of elektrische doorstromers? Wij eerst ook niet, maar onderhand weten wij er al het een en ander van. Kennen we jouw branche niet, dan verdiepen we ons daarin en binnen de kortste keren praten we zo met je mee over geschikte motorolie, wanneer een zwangerschapsecho gemaakt moet worden en de juiste doorstromer voor de badkamer.

Wij willen altijd transparant zijn. Dat doen we door de resultaten van bijvoorbeeld jouw nieuwe website of Google Ads campagne met je te delen.

Wat ons anders maakt, is dat we niet klakkeloos doen wat jij wilt. Dat werkt namelijk niet, anders had je ons niet nodig. Dat kan best lastig voor je zijn. We leveren wel eens iets op waar je helemaal niet om hebt gevraagd. Puur om je een spiegel voor te houden. Om je te laten inzien dat datgene wat je wilt, niet werkt. Daarna gaan we ervoor zorgen dat je boodschap en je ambitie overeenkomen met je uitstraling.