Verscholen in het hoekje van het kantoor, stilletjes werken aan zijn designs, vind je de ware creatieve tovenaar van Meceda. Devin, ooit binnen onze muren begonnen als een ambitieuze stagiair van de opleiding Media & Vormgeving, is nu één van de onmisbare krachten in ons team.

Laat je niet misleiden door die rustige uitstraling. Onder dat stille oppervlak bruist het van de creatieve energie. Of er nu een nieuwe huisstijl ontworpen moet worden, een pakkende flyer nodig is of de menukaart aan vervanging toe is. Devin schudt de een na de andere indrukwekkende visual uit zijn mouw. Zijn de juiste foto’s niet aanwezig voor het design, dan komt Devin zelf even langs met de camera. Wel zo makkelijk!

Vanaf zijn plekje aan het raam kan hij goed de boel in de gaten houden. Rijdt er een mooie sportauto voorbij, dan komt er een geluidje van goedkeuring uit de hoek van het kantoor. Sowieso kan je zomaar een antwoord uit de hoek verwachten, want ondanks dat je soms bijna vergeet dat Devin op kantoor is, is hij scherp van gehoor en krijgt hij alles mee.

Dus als je ooit een bezoek brengt aan ons kantoor, werp dan een blik naar dat stille hoekje bij het raam. Daar vind je onze creatieve tovenaar Devin die graag met je meedenkt over een onvergetelijk design.