Meceda

E-Commerce

Haal de e-commerce specialist in huis

Wanneer je aan e-commerce denkt, denk je vast aan producten kopen en verkopen via een webshop. Dit klopt, maar er komt veel meer bij kijken. E-commerce betekent elektronische handel. Dit kan onder andere met een webshop, verkopen via socialmediakanalen zoals Facebook, Google Shopping of verkoop via websites van derden zoals Marktplaats. Wij zijn e-commerce specialist en helpen jou met de beste e-commerce oplossing.

Shops

Nooit meer de deuren van je winkel sluiten! Met een e-commerce webshop ben je 24/7 open voor klanten. Wij bouwen een shop die werkt voor jouw klanten!

Betaalmodules

Bijna elke denkbare betaalmodule kunnen we integreren in jouw e-commerce shop. Met een goede betaalmodule zorg je voor een veilige en automatische transactie.

Koppelingen

Breid de functionaliteiten van jouw e-commerce shop uit met koppelingen zoals boekhoudsoftware of applicaties voor voorraadbeheer.

Beveiliging

Met ons beveiligingspakket heb je een set aan maatregelen om ervoor te zorgen dat je e-commerce shop optimaal beschermd is tegen hackers.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Vertel het mij,

wat is e-commerce

Met commerce wordt handel bedoeld. Handel in de breedste zin van het woord, alles in ruil voor betaling, zowel producten als diensten. De ‘e’ staat net als bij e-books en e-mail voor elektronisch. Elektronisch gaat voornamelijk over verkoop op afstand, waarmee in de meeste gevallen internet wordt bedoeld. Samengevat betekent e-commerce dus handeldrijven via het internet.

Op welke manieren helpen we jou met e-commerce?

Ons team staat te trappelen om jou te helpen bij het vinden van de perfecte e-commerce oplossing voor jouw bedrijf. En het mooiste? We bouwen het precies zoals jij dat wilt! 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208

Samenwerking? We love it!

Hét e-commerce bureau voor jou!

Wij zijn specialist in e-commerce oplossingen. Wil je een e-commerce shop? Dan bouwen we die voor je! Wil je verkopen via social media? Wij richten het voor je in. Wil je verkopen via Google Shoppen? Wij zorgen dat je in de lijst staat. Onze door de wol geverfde e-commerce specialisten kunnen alles op het gebied van e-commerce voor je regelen.

De voordelen van teamwork:

Een webshop is e-commerce, maar e-commerce is niet alleen een webshop. E-commerce betekend electronisch handelen, je rekent dus online via een webshop, website of platform af voor een dienst of product. Een webshop richt zich vooral op het verkopen van producten, een school zou bijvoorbeeld online lesprogramma’s kunnen aanbieden en deze online laten afrekenen. Neem bijvoorbeeld een trainer die via een platform via video lessen gaat geven of tickets voor een concert of bioscoop, wanneer je dit online betaalt heet dat e-commerce. 

Het antwoord over de duur van het bouwen van een e-commerce shop is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de shop, de functionaliteiten en de integraties met betaalsystemen en koppelingen. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we uit wat je vertelt wel een schatting maken van de tijd die we nodig hebben voor de bouw. 

Pfff… Lastige vraag. Zoals je net gelezen hebt is e-commerce een breed begrip. De investering is afhankelijk van wat je wilt. Verkopen via social media of e-commerce shop zijn verschillende dingen en het één kost ook veel meer tijd dan het ander. Ga er in ieder geval maar niet van uit dat je onder de vierduizend euro een oplossing hebt waar je financieel onafhankelijk van wordt.

Maar niet getreurd, als je een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek, sturen wij je naar aanleiding van het gesprek een offerte op en weet je precies waar je aan toe bent!

We gebruiken WordPress voor het bouwen van websites en gebruiken voor het bouwen van e-commerce shops WooCommerce van het WordPress CMS. Dit is wereldwijd een van de meestgebruikte CMS-systemen. Dit komt door het gebruiksgemak, zowel voor ons als voor jou. Zo kun jij zonder al te veel kennis van webdesign aanpassingen doen op de e-commerce shop.

Daarnaast is WooCommerce erg geschikt voor een naadloze integratie met verschillende betaalsystemen en koppelingen. Dit maakt het systeem extra geschikt om in te zetten voor veel verschillende e-commerce oplossingen.

Indien je graag meer wilt automatiseren kunnen we dit net zo goed in Magento.

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.