Jan-Paul heeft maar één doel: andere mensen helpen.

Hij wil jou helpen om te groeien, de juiste beslissingen te nemen, een pad te kiezen dat bij je past. Daarvoor heb je misschien een betere website nodig, of een nieuwe brochure omdat de huidige niet weergeeft wat je precies te bieden hebt. Of hij gaat voor je aan de slag met SEO of SEA omdat je meer omzet nodig hebt. Alles wat Jan-Paul doet, komt voort uit een hulpvraag.

Hij heeft het geduld om jou uit te leggen hoe het werkt, wat er allemaal is gebeurd en wat er nog gaat of moet gebeuren. Dat is zijn grote kracht. Jan Paul neemt de tijd om in te steken op jouw golflengte. Hij is betrouwbaar, gepassioneerd, zorgzaam en begripvol.

Als directeur checkt hij alles wat de deur uitgaat. Hij voert opleveringsgesprekken als er een project klaar is. Hij stuurt het hele team aan en houdt zich bezig met acquisitie.

Jan-Paul heeft bij diverse grote interieurmerken gewerkt. In dat kader is hij naar Nigeria geweest voor business development en heeft daar een aantal relaties aan overgehouden waarvoor wij nog steeds werken.