Meceda

Social Media Beheer

Social Media Beheer

Het onderhouden van sociale mediakanalen is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Maar stoppen met social media is ook geen optie, want social media biedt een unieke mogelijkheid om dichter bij jouw doelgroep te komen. Wil jij tijd overhouden om te doen waar jij goed in bent en toch maximaal profiteren van de kracht van social media? Dan is Social Media beheer iets voor jou!
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Social Media uitbesteden

Is het alweer een tijd geleden dat je iets geplaatst hebt op social media? Ben jij net als iedereen elke dag druk bezig met het vak waar je goed in bent en waar je je geld mee verdient? Dan is de kans groot dat je tot nu toe nog niet de volledige kracht van social media hebt kunnen ervaren. Te weinig tijd en gebrek aan inspiratie kunnen het sociale leven van je bedrijf aardig in de weg zitten. Laat ons ervoor zorgen dat ook jouw bedrijf gaat leven op social media. Wij helpen je graag aan meer leads, meer naamsbekendheid en meer omzet.

De social mediastrategie

Er bestaat geen perfecte social mediastrategie die we zo even uit de mouw kunnen schudden. Elk bedrijf is tenslotte uniek en verdient daarom ook een unieke aanpak! Vooral op het gebied van social media, want daar maak jij namelijk het verschil ten opzichte van je concurrenten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan voor jouw bedrijf.
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Of mail ons

[email protected]

Bel ons direct

+31 85 303 0208Samenwerking? We love it!

Teamwork voor jouw Social Media

Wij bij Meceda zijn specialist in Social Media beheer. Ons team van Social Media marketeers en copywriters creëren samen met jou dé content waarmee jij je doelgroep bereikt, leads genereert en voor meer omzet zorgt. Nu kan je eindelijk je social media uitbesteden.

De voordelen van teamwork:
Je doelgroep is niet zomaar online, maar leeft online en zeker op social media. Wist je bijvoorbeeld dat social mediakanalen in Nederland in 2021 zo’n 13,7 miljoen gebruikers telde? Het is niet de vraag of je op social media aanwezig moet zijn, maar hoe goed je het doet! Hoog tijd dus om social media voor jouw bedrijf serieus te nemen!
Het uitbesteden van je social media maakt jouw leven wat makkelijker. Je bespaart als ondernemer veel kostbare tijd en energie en daarnaast weet je zeker dat jouw kanalen optimaal worden ingezet door onze social media specialisten. Die zijn op de hoogte van de laatste trends en weten als geen ander hoe ze jouw doelstelling kunnen behalen. Ben je al toe aan minder social media stress? Vraag dan nu een offerte aan om jouw social media uit te besteden.
Ja. De bekendste Social Media Platformen lijken gratis, maar verdienen hun inkomen door de adverteerders. Zonder adverteren is het voor jouw bedrijf een stuk lastiger om je doelgroep snel en effectief te bereiken. Daarom is Social Advertising altijd een vast onderdeel van een succesvolle Social Media strategie.
Om social media succesvol in te kunnen zetten, is het belangrijk om een kanaal te kiezen waar jouw doelgroep zich bevindt. Bij Meceda helpen wij je bij het maken van die keuzes en kan je voor het beheer van de volgende Social Media kanalen terecht:

• Instagram
• Facebook
• LinkedIn
• Pinterest
• Google mijn bedrijf

Meceda helpt je met het maken van de juiste keuzes en zorgt voor effectieve tools.

Erik Davids & Jan-Paul Steggerda bij Meceda

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.