Meceda

SEO uitbesteden voor betere vindbaarheid

SEO uitbesteden

Wil je dat jouw website beter gevonden wordt, maar kom je er zelf niet uit of heb je er geen tijd voor? Wij wel! Dat is het grote voordeel van SEO uitbesteden. Wij doen het werk, jij plukt de vruchten ervan.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

SEO Marketing
SEO specialist inhuren

Moeten we je nog overtuigen van het belang van SEO? Oké. Met SEO vergroot je de organische zichtbaarheid van je website. Dit zal zorgen voor meer traffic. En wat biedt meer traffic? Omzet!
Dit kun je natuurlijk zelf proberen, maar zoekmachines zijn soms ondoorgrondelijk, veranderen regelmatig hun strategie en het vergt geduld.
Kun jij leuk schrijven? Top! Gebruik dat vooral. Maar SEO is veel meer dan dat. Of je website opgepakt wordt door zoekmachines hangt af van zowel interne factoren (techniek en content) als van externe factoren (o.a linkbuilding).

Techniek
Met de techniek van de website bedoelen we onder andere de snelheid waarmee de webpagina’s laden, de beveiliging van de website en de gebruiksvriendelijkheid. Techniek is de basis van een website. Zit de website technisch niet goed in elkaar, dan kun je jezelf de moeite besparen om met content de vindbaarheid te vergroten. De website zal dan nooit maximale resultaten opleveren.

Content
Als de techniek van de website staat als een huis, kun je aan de slag met de content. Teksten zijn daar een belangrijk onderdeel van. Het doel van de teksten op de website is om zoekenden te trekken naar jouw website en vervolgens vast te houden. Dit doe je door relevante content te creëren waarmee je aan de verwachting van de bezoeker voldoet. Content is niet alleen tekst, ook beeldmateriaal is content. Afbeeldingen of video’s waarmee je de sfeer aangeeft of informatie verduidelijkt.

Linkbuilding
Linkbuilding is een externe SEO factor. Het doel van linkbuilding is om ervoor te zorgen dat je website meer autoriteit krijgt. Wat betekent dat? De autoriteit is een waarde die aangeeft hoe belangrijk en relevant jouw website is voor een zoekmachine. Autoriteit verkrijg je onder andere door linkbuilding. ‘Wat is linkbuilding dan?’ denk je nu waarschijnlijk. Dit zijn verwijzingen vanaf andere websites naar jouw site. Hoe meer van deze verwijzingen, hoe beter zoekmachines begrijpen dat jouw website een relevante en betrouwbare bron van informatie is.


Misschien denk je nu, gewoon wat linkjes op andere sites (laten) zetten en klaar is Kees! Dan moeten we je helaas teleurstellen, zo makkelijk is dat niet. Ook moet je goed uitkijken op welke website linkjes naar jouw site staan. Sommige backlinks kunnen de autoriteit van je website zelfs onderuithalen!

 

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

SEO uitbesteden voor SEO optimalisatie

Denk je na het lezen van de bovenstaande informatie dat jij dit prima zelf kunt? Helemaal goed! Misschien moeten je we vragen of je bij ons wilt komen werken. Denk je nu: ‘ik begrijp er helemaal niets van’? Is ook helemaal goed! Dan zit je namelijk precies op de juiste website, want wij helpen je met de uitvoering. Onze SEO-specialisten staan te springen om jou te helpen bij de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Hoe we dat doen? Samen met jou! Dan bereik je namelijk de beste resultaten.

Onze motivatie? Zorgen dat je meer traffic op je website krijgt en dat daardoor jouw omzet stijgt. Wij zijn niet bang om het geheim van de smid met je te delen, want zo geheim is dat namelijk helemaal niet. Op internet vind je talloze blogs, video’s, informatiepagina’s en nieuwsartikelen over hoe je aan SEO werkt. Maar de kans is groot dat jij wel wat beters te doen hebt. SEO is niet een eenmalige actie, het is een ongoing process. Om je concurrentie telkens een stap voor te blijven, om in te spelen op actuele ontwikkelingen binnen jouw branche en om goed vindbaar te blijven, ben je continu bezig met SEO.

En laat dat nou net ons werk zijn! Wij vinden het heerlijk om de hele dag met SEO bezig te zijn en we vinden het nog veel leuker om te zien wat onze activiteit doet voor de vindbaarheid van jouw website. En nog beter, voor jouw omzet! Want dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.
Heel verhaal, laten we het in bulletpoints samenvatten. Waarom zou je SEO uitbesteden?

We hebben nu al wel vertelt waarom je SEO zou moeten uitbesteden, maar je vraagt je vast af wat we dan voor je gaan doen. Komt ‘ie:

We gaan iedere maand voor je aan de slag met het optimaliseren van jouw website. Nadat we als eerste samen concrete doelen hebben gesteld, houden we in de gaten hoe je website ervoor staat, wat er gaande is binnen jouw branche en wat de concurrentie doet. Hier spelen we vervolgens op in door passende content te creëren. We weten dat content creëren heel breed klinkt en dat is ook zo. Het kan zijn dat we een blog voor je schrijven, een webpagina herschrijven of aanvullen of een technische update uitvoeren. Wat we ook doen, alles heeft als doel om je organische zichtbaarheid te vergroten.

 

SEO is een uitgebreid thema waarin we allerlei werkzaamheden voor je uit kunnen voeren. Laten we de meest voorkomende opnoemen.

Zoekwoorden-analyse
We schieten nooit met losse flodders. Voordat we aan de slag gaan doen we altijd een gedegen zoekwoorden-analyse. Niet alleen aan de start van het SEO-project, maar altijd. De zoekwoorden-analyse is de basis, de input voor content.

Content optimalisatie
Naar aanleiding van het zoekwoorden-onderzoek en een technische scan van de website, bepalen we wat er aan content moet komen. Dit kan zijn in de vorm van tekst, zoals een blogartikel, nieuwe webpagina of het herschrijven van bestaande teksten. Ook andere content als afbeeldingen en video’s horen bij deze werkzaamheden.

Rapportages
We begrijpen dat jij graag wilt weten wat we doen en wat de resultaten daarvan zijn. Daarom zorgen we altijd voor maandelijkse rapportages. De cijfers zullen je in het begin misschien niets zeggen, maar we laten je niet spartelen. We geven je graag uitleg over wat je eruit kunt afleiden. Jouw feedback is daarin voor ons ook heel belangrijk. Samen kom je tot de meest optimale resultaten. Daarnaast houden we de voortgang zelf ook nauwlettend in de gaten. Zo zien we het direct als er online iets verandert en kunnen we hierop snel en accuraat inspelen.

Aha, je bent benieuwd naar de kosten van onze ondersteuning. We werken via abonnementen en strippenkaarten. Al vanaf €450 kun jij gebruik maken van onze expertise. De kosten zijn gekoppeld aan de uren die we aan SEO besteden. Hoe meer uren we hebben, hoe sneller je resultaat zult zien. Het verschil tussen een abonnement en een strippenkaart is dat een abonnement maandelijkse proactieve ondersteuning is. De strippenkaart is een eenmalige aanschaf van een aantal uren die we in opdracht van jou inzetten.

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.