Onder de Linden

Wat:
Website, SEO, Grafische vormgeving, Copywriting, Hosting, Beheer & Ondersteuning,
Wanneer:

2021 - heden

Illustratie onder de linden

Omschrijving van de klant

Hotel Onder de Linden in Roden biedt een unieke mix van rust, reuring, en gastvrijheid. Dit gezellige familiehotel vormt de ideale uitvalsbasis om de noordelijke provincies van Nederland te verkennen. Met zijn centrale ligging ben je binnen no-time in steden als Groningen, Assen, en Leeuwarden. Het hotel kenmerkt zich door een breed scala aan arrangementen, variërend van zakelijke bijeenkomsten tot ontspannen verwenarrangementen. Geniet van smaakvolle maaltijden in de gezellige Gastrobar of ontspan op het ruime zonterras. Voor overnachtingen biedt het hotel comfortabele kamers, ideaal voor zowel korte als langere verblijven. 

De uitdaging

De eerste uitdaging voor Hotel Onder de Linden lag in het realiseren van een nieuwe website die naadloos aansloot bij hun vernieuwde sfeer en huisstijl. Deze moest voldoen aan moderne technische eisen, mobielvriendelijk zijn, en een sterke online zichtbaarheid hebben met opties voor boekingen in drie talen. Na de lancering van de website lag de focus op het genereren van een constante stroom aan boekingen. Dit werd bereikt door maandelijkse marketingondersteuning, waaronder strategische ondersteuning, SEO, SEA, websiteoptimalisatie, het verzorgen van nieuwsbrieven en grafisch ontwerp, variërend van menukaarten tot posters. 

Illustratie onder de linden

Functionaliteiten

Reserveringsmodule voor hotelkamers 

Agenda voor activiteiten evenementen 

Reviewmodule van diverse platformen

Cadeaubon aankoopmogelijkheid 

Het proces

Bij Meceda geloven we dat een zorgvuldig uitgestippeld proces de sleutel is tot succes. Voor Hotel Onder de Linden hebben we een gestructureerde aanpak gevolgd die niet alleen hun online aanwezigheid transformeerde maar ook hun marktpositie verstevigde. Dit traject van onboarding tot voortdurende marketingsupport illustreert onze toewijding aan constante verbetering en groei.


Onboarding & strategie

Onboarding & strategie

Ons traject begon met een diepgaande intake en brainstormsessie met Hotel Onder de Linden om de kern van hun merkidentiteit te begrijpen. De gekozen strategie richtte zich op het verhogen van de bezettingsgraad en het versterken van hun online naamsbekendheid en vindbaarheid. Samen hebben we een duidelijk pad uitgezet om deze doelen te bereiken.

Ontwikkeling & Design:

Ontwikkeling & Design:

De ontwikkeling van de nieuwe website stond in het teken van rebranding met respect voor de bestaande identiteit van het hotel. We creëerden een design dat niet alleen het menu en diverse reserveringsmodules omvatte, maar ook specifieke secties voor agenda en reviews. Het resultaat is een online visitekaartje dat perfect de weg wijst voor zowel toekomstige gasten als culinaire en zakelijke bezoekers.

Onderhoud en ongoing marketingsupport:

Onderhoud en ongoing marketingsupport:

Na de lancering zijn we doorgegaan met het verfijnen van de website en het verbeteren van de SEO, om zo de online vindbaarheid steeds verder te optimaliseren. Onze uitgebreide grafische vormgeving en maandelijkse marketingondersteuning verzekeren een dynamische en aantrekkelijke online aanwezigheid, terwijl we als strategische partner naast het hotel staan voor al hun marketinguitdagingen.

Het resultaat

Het resultaat van ons traject met Hotel Onder de Linden spreekt voor zich. De nieuwe website straalt de warme sfeer van het hotel uit en biedt gebruikers een uiterst gebruiks- en mobielvriendelijke ervaring. Dankzij de SEO-inspanningen en voortdurende optimalisatie, geniet het hotel van verbeterde online vindbaarheid, resulterend in een gestage toename van directe boekingen. Sinds de lancering is de website van Hotel Onder de Linden aanzienlijk uitgebreid en geoptimaliseerd, wat heeft geresulteerd in een sterke verbetering van de conversie op alle fronten. De intensieve samenwerking met de eigenaren heeft bijgedragen aan dit succes, waarbij de website continu wordt verfijnd om de dynamische behoeften van gasten te dienen. Deze toewijding aan constante verbetering weerspiegelt zich in de meetbare resultaten, wat de samenwerking met Meceda tot een exemplarisch voorbeeld van gezamenlijke groei maakt.

Illustratie onder de linden

Bekijk ook andere cases

Nieuwsgierig naar andere cases? Bekijk ook onderstaande cases

case Olle Stee

Olle Stee

Lees meer >
case Onder de Linden

Onder de Linden

Lees meer >
case Dick Norg

Dick Norg

Lees meer >
case Homan Slapen

Homan Slapen

Lees meer >