Meceda

Hét online marketingbureau voor websites, e-commerce en marketing.

Meceda is het online marketingbureau dat al jouw marketingwerk uit handen neemt. Of het nu gaat om de bouw van een professionele website, een e-commerce webshop of een marketingstrategie, wij regelen alles voor je.

Webdesign

Bij Meceda kun je een nieuwe website laten bouwen die goed vindbaar is, technisch klopt en werkt voor jouw klanten!

E-commerce

Wij bouwen voor jou dé e-commerce webshop waarmee je de deuren van je winkel nooit meer sluit!

Marketing

Wij zijn jouw externe marketingafdeling en doen alles wat je nodig hebt voor offline en online marketing.

Website laten maken (SEO) Groningen door Jan-Paul Steggerda & Dagmar Post
Val op in de menigte

Online Marketingbureau in Drenthe

Of je nu een nieuwe huisstijl wilt, een professionele WordPress website of een Google Ads campagne (SEA) gecombineerd met zoekmachine optimalisatie (SEO), ons team staat voor je klaar om vorm te geven aan jouw ideeën. 

Wij storten ons vol passie in de marketing voor jouw organisatie. We hebben maar één doel: groei realiseren voor jou!

Hét online marketing bureau dat alles voor je kan regelen

We werken graag met jou en je team samen en zetten onze schouders eronder. Hoe handig kan het zijn? Ons online marketingbureau maakt het makkelijk!Wij regelen het voor je!

Eigenzinnig online marketingbureau

Wij nemen niet klakkeloos over wat jij wilt. Dat werkt namelijk niet, anders had je ons niet nodig. Dat kan best lastig voor je zijn. We leveren wel eens iets op waar je helemaal niet om hebt gevraagd. Puur om je een spiegel voor te houden. Om je te laten inzien dat datgene wat je wilt, niet werkt. Daarna gaan we ervoor zorgen dat je boodschap en je ambitie overeenkomen met je uitstraling.

Onze specialisatie: WordPress webdesign

Startende ondernemers maken vaak eerst een eigen WordPress website, helaas zien we vaak dat ondernemers er weken mee bezig zijn. Jammer genoeg wordt het nooit echt een professioneel webdesign. De webdesigner anno 2021 gebruikt WordPress, het is niet voor niets het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Klaar met jouw WordPress website en wil je eindelijk een keer mee maken dat je WordPress website wel rendement op levert? Met onze WordPress expertise en professionele WordPress hosting, bouwen we snelle en conversie geoptimaliseerde websites die jouw groeiambities waar maken.

Ook als je een eigen marketingmedewerker of marketingteam hebt, ben je bij Meceda aan het juiste adres. Heb je een groot project, is er iemand ziek of kom je handen of deskundigheid tekort? Een telefoontje is genoeg om dat extra werk geregeld te krijgen.

Marketing kan veel tijd kosten. Waar doe je goed aan? Zet je wel de juiste tools in zoals een SEO Plugin en hebben deze voldoende effect? Komt de boodschap van jouw producten of diensten wel goed over? Of bereik je überhaupt je doelgroep wel voldoende met jouw website of e-mailmarketing? Tijd die je beter in je klanten kan steken.

Tijd om het uit te besteden aan een bureau. Het marketing team van Meceda helpt je graag met het maken van de juiste keuzes en zorgt ervoor dat jouw bedrijf de meest effectieve tools op een rendabele manier gaat inzetten.

Denk je dat jouw branche te specifiek is voor ons? Heb je wel eens gehoord van het reinigen van automatische transmissies, de curly girl methode of elektrische doorstomers? Wij eerst ook niet, maar onderhand zijn we er expert in. Als we jouw customer journeys niet kennen verdiepen we ons erin en binnen de kortste keren kunnen we met je meepraten over geschikte motorolie, het aannemen van personeel of thuisbevallingen. 

Je bent bij ons volkomen vrij.

Je hebt één dag opzegtermijn. Niemand heeft iets aan een ontevreden klant. Dus mocht je genoeg van ons hebben, dan leveren we alles wat we voor je hebben gemaakt, netjes weer in en ben je vrij om te gaan. (En als je dan een jaar later weer terugkomt, wat we stiekem verwachten, ben je opnieuw van harte welkom.)

Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.