Agriplaza: Website met Realworks Koppeling

Wat:
Website, Beheer & Ondersteuning, Strategie & Advies, Hosting, SEO, Maatwerkkoppeling, Grafische vormgeving,
Wanneer:

2021 - heden

Agriplaza mooi wonen ontwerp als illustratie

Omschijving van de klant:

AgriPlaza in Tynaarlo is een toonaangevende agrarische makelaar met een passie voor de landbouw. Met een scala aan diensten, waaronder taxaties, bouwadvies, emigratiebegeleiding en ondersteuning bij mijnbouwschade, ondersteunt het team agrarische ondernemers in elke stap van hun reis. Daarnaast is de makelaarstak voor landelijk wonen een steeds belangrijker onderdeel van het bedrijf geworden. 

Ze zijn toegewijd aan het ondersteunen van hun klanten bij elke stap, van het uitbreiden of verplaatsen van hun bedrijf tot het navigeren door complexe regelgeving. Hun diepe roots in de sector en grondige kennis van complexe regelgeving maken AgriPlaza tot een betrouwbare partner voor elke agrarische ondernemer. 

De uitdaging

Een van de bijzondere kenmerken van dit project was de ontwikkeling van een strategisch plan om de visie en missie van AgriPlaza effectiever te communiceren. Door het uitgebreide dienstenaanbod was de bestaande communicatie te versnipperd en werd het verhaal van AgriPlaza niet volledig uitgedragen.

Bovendien heeft Meceda een maatwerk koppeling met het makelaarsplatform Realworks ontwikkeld om naast het landelijk wonen aanbod ook het agrarisch aanbod van AgriPlaza op een heldere en visueel aantrekkelijke manier te tonen op de website. Deze belangrijke innovaties hebben geleid tot een versterkt digitaal platform dat naadloos aansluit op de behoeften van hedendaagse agrarische ondernemers.

Devin en Dennis in overleg

Functionaliteiten

Maatwerkkoppeling met RealWorks voor het agrarische aanbod

Standaardkoppeling met RealWorks voor het aanbod landelijk wonen

Het proces

Een goede samenwerking is de basis van het succesvol slagen van de opdracht. Het team van Meceda heeft korte lijnen met de opdrachtgever, zodat wij deze ook goed leren kennen. Door de nauwe samenwerking met Agriplaza, hebben we een website gecreëerd die precies past bij hun wensen en behoeften. Het proces is gestart met brainstormsessies tot oplevering en ongoing marketingsupport.


Visie & Strategie:

Visie & Strategie:

Brainstormsessies met als doel om de traditionele aanpak te doorbreken en een duidelijke herpositionering van Agriplaza als hét platform voor de agrarisch ondernemers met een compleet scala aan dienstverlening.

Ontwikkeling & Design:

Ontwikkeling & Design:

Systematisch doorlopen van elke fase van webdevelopment, waarbij feedback van Agriplaza steeds centraal stond. We kozen voor een combinatie van moderne technologieën, zoals API-koppelingen om de website efficiënt te maken en een design en content dat past bij het DNA van AgriPlaza.

Testen & Optimaliseren:

Testen & Optimaliseren:

Zowel voor als na de lancering is de website uitgebreid getest. Met constante feedback van Agriplaza is de site verder verbeterd.

Onderhoud & Support

Onderhoud & Support

Sinds de oplevering wordt de website maandelijks onderhouden en geüpdate, waardoor de prestaties en veiligheid van de website zijn gegarandeerd. Daarnaast fungeert het team van Meceda als externe marketingafdeling en vullen wij de klant aan waar dat nodig is.

Het resultaat

Meceda heeft voor AgriPlaza een omvangrijke online rebranding gerealiseerd. Het resultaat is een uitgebreid platform voor agrarische ondernemers. Een nieuwe, geavanceerde website, voorzien van SEO-geoptimaliseerde copywriting en aantrekkelijke grafische vormgeving, waarin het complete dienstenaanbod van AgriPlaza geïntegreerd en toegankelijk wordt gepresenteerd. De website bevat een speciaal voor de klant ontwikkelde koppeling met makelaarsplatform Realworks om het agrarisch aanbod te tonen. Daarnaast fungeert Meceda als een betrouwbare sparringpartner, waarbij we doorlopende marketingsupport bieden. 

Mockup Laptop Onrust

Bekijk ook andere cases

Nieuwsgierig naar andere cases? Bekijk ook onderstaande cases

case Homan Slapen

Homan Slapen

Lees meer >
case Agriplaza

Agriplaza

Lees meer >
case Dick Norg

Dick Norg

Lees meer >
case Olle Stee

Olle Stee

Lees meer >