Meceda

Echocentrum Anneke Schmidt

Website laten bouwen

Echocentrum Anneke Schmidt is een echocentrum voor zwangerschappen in Joure. Rust, ruimte en tijd is wat Anneke Schmidt biedt tijdens het maken van de echo’s. Ondanks het gebruik van de nieuwste technieken, hecht Anneke veel waarde aan het vertrouwen in het eigen lichaam. Ze is gespecialiseerd in het maken van de gecompliceerde 20-wekenecho’s.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Dit project in het kort

De opdracht

De website van Echocentrum Anneke Schmidt was sterk verouderd. Aan ons de schone taak om daar verandering in te brengen en een nieuwe website te bouwen waar rust, ruimte en tijd centraal staan. De kernwaarden van het Echocentrum. De basis daarvoor: lavendel, paarse tinten en het logo.

De nieuwe website moest overbrengen wie Anneke Schmidt is en hoe ze werkt. Uit de tekst moet men de persoonlijke aandacht proeven.

Het resultaat

Zie en bewonder het resultaat van de nieuwe website voor Echocentrum Anneke Schmidt. Door lavendelvelden af te wisselen met lichte en rustige kleuren, is het rustgevende effect overgebracht. Het logo heeft gediend als inspiratie voor het lettertype en de kleuren.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing


Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.