Meceda

Kastvisie

Website laten bouwen met SEO copywriting

Ben jij op zoek naar een kast op maat? Droom je van een inloopkast, een wand vol boeken of een nette bijkeuken? Vind de perfecte kast op maat bij Kastvisie.

Onder het dak van de Formido in Tynaarlo (Drenthe) ontwerpt Kastvisie al meer dan 35 jaar kasten op maat voor iedere ruimte. Van een kledingkast tot complete inloopkast en van boekenkast tot een compleet wandmeubel.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Dit project in het kort

De opdracht

Door de overload aan zoekresultaten op internet, kwam Kastvisie bij ons met de vraag om de online zichtbaarheid te verbeteren met een nieuwe website en goede teksten. De website moest een bron van inspiratie worden door met teksten en afbeeldingen een sfeerimpressie te creëren voor iedere kast in iedere ruimte.

Het resultaat

Door de teksten te optimaliseren met de juiste zoekwoorden, is het doel van de website behaald: een betere online vindbaarheid en het aantal aanvragen. Direct na de livegang van de website was het resultaat zichtbaar. De showroom was gesloten vanwege de coronacrisis, maar dit weerhield de klanten er niet van om een kast op maat te laten maken!  

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing


Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.