Meceda

Secwise

Website laten bouwen en professionele huisstijl

SecWise is expert op het gebied van cybersecurity. Door de digitalisering zijn bedrijven steeds kwetsbaarder voor aanvallen door cybercriminelen. Niet alleen grote organisaties, maar ook kleine ondernemers. Door advies op maat en trainingen voor het personeel, creëert SecWise bewustzijn en oplossingen.
SecWise beschermt het belangrijkste bezit van jouw organisatie: informatie. SecWise geeft advies en oplossingen om jouw waardevolle informatie binnen de organisatie te houden.

Meceda | Websites, E-commerce & Marketing

Dit project in het kort

De opdracht

Henk Bloemsma, eigenaar van SecWise, kwam bij ons met een naam en ideeën voor een nieuw bedrijf. Tijdens de brainstormsessie hebben we al zijn ideeën verzameld, zijn we gaan nadenken over zijn diensten, verdienmodel en andere zaken om zijn ideeën verder vorm te geven. Daarna was het aan ons de taak om een huisstijl en logo te ontwikkelen, een gebruiksvriendelijke website te bouwen en begrijpelijke teksten te schrijven.

Het resultaat

We hebben voor SecWise een huisstijl en logo ontworpen waar je op slag verliefd op wordt, een website gebouwd waar je de weg nooit kwijt kunt raken en teksten geschreven die je meteen tot actie aansporen.
Meceda | Websites, E-commerce & Marketing


Tevreden met ons werk? Review ons...

Ben je tevreden met het werk wat we voor jouw hebben gedaan? Laat een review achter.